Sezon finaline hazırlanan Bahar dizisine flaş isim! Yeni konuk oyuncu seyircileri heyecanlandırdı

Sezon finaline hazırlanan Bahar dizisine flaş isim! Yeni konuk oyuncu seyircileri heyecanlandırdı
Bahar dizisi, sezon finaline hazırlanırken büyük bir sürprizle gündeme geldi.

. Show TV'nin sevilen dizisi Bahar'a katılacak yeni konuk oyuncu, izleyicileri heyecanlandırdı. Sezon finaline doğru yaklaşırken diziye dahil olacak olan flaş isim, merakla beklenmeye başlandı.

Bahar dizisinin sezon finali yapacak olması, izleyicileri heyecanlandırırken yeni konuk oyuncu haberi de büyük bir ilgiyle karşılandı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre ; MF Yapım’ın Show TV için çektiği “Bahar” dizisi 11 Haziran Salı günü seyirciyle buluşacağı 16. Bölümde sezon finali yapacak.

whatsapp-image-2024-05-20-at-18-26-49-850x1063.jpg

“Bahar” dizisinin her bölümü merakla bekleniyor. Neslihan Yeşilyurt’un yönettiği, Ayça Üzüm’ün ise yazdığı dizinin yarın 13. Bölümü yayınlanıyor. Dizinin yeni bölümüne başarılı bir oyuncu konuk oluyor. Burç Kümbetlioğlu “Bahar” dizisine renk katacak.

Kümbetlioğlu, “Levent” karakteriyle Sahra Şaş’ın hayat verdiği Leyla karakterinin abisi olarak hikâyede yer alacak. Önceki hafta bir bölüm ara veren dizi 11 Haziran’da sezon arası verecek. Bu arada diziye Avukat Ayhan Liberte karakteri girecek. Role hayat verecek henüz belli değil.

İlgili Haberler

Kaynak:BBN