Yılların Fast Food markası isim değişikliğine gidiyor

Yılların Fast Food markası isim değişikliğine gidiyor
Fast Food'un Türkiye'deki ilk temsilcilerinden biri olan Burger King!in ismini 'BÖRGIR' olarak değiştireceği iddia edildi.

Gazze'yi işgal eden İsrail askerlerine bedava yemek dağıtmasıyla bilinen dünyaca ünlü fast food zinciri Burger King, Türkiye’de sürpriz bir kararla adını "Börgır" olarak değiştirdi. Markanın yeni kimliği, sosyal medya hesaplarından yapılan resmi duyurularla geniş kitlelere tanıtıldı. Özellikle Instagram üzerinden paylaşılan gizemli gönderi, takipçileri arasında büyük merak uyandırdı.

Resmi Bilgi Henüz Yok

Burger King Türkiye'den yapılan duyuruda, yeni logoya dair bir bilgi paylaşılmaması dikkat çekerken, isim değişikliği hakkında markadan henüz resmi bir açıklama gelmedi. Sosyal medyada hızla yayılan "Börgır" ismi, gençler arasında kısa sürede gündem oldu.

Yerel Kimliğe Vurgu

Uzmanlar, Burger King’in bu isim değişikliğinin, markanın Türkiye’deki tüketici kitlesine daha yakın olma ve yerel kimliği vurgulama stratejisinin bir parçası olabileceğini düşünüyor. Marka yetkililerinden gelecek açıklamalar merakla beklenirken, bu adımın tüketiciler tarafından nasıl karşılanacağı da büyük ilgiyle takip ediliyor.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.