Abdullah Ali Ozan

Abdullah Ali Ozan

Konfor alanından çıkmak gerekir

Konfor alanından çıkmak gerekir

Konfor alanınız size sadece nefes aldırır fakat yeni maceralar size renkli bir yaşam tarzı sunar. Hepimiz belli bir standartta ilerleyen düzenimizi değiştirmek, yeni oluşumlar eklemek isteriz hayatımıza fakat bir yandan da tüm bu isteklerimizi sihirli bir değnek dokunmuşçasına aniden gerçekleşmesini umarız. Bütün mesele burada başlıyor, siz yürümeye başlamadığınız sürece koşamazsınız.

Eğer yeni hobiler, yeni maceralar, yeni arayışlara yelken açmak istiyorsanız yapmanız gereken çevrenizi değiştirmektir. Küçükken kulaklarımızda hep o "Allah iyi insanlarla karşılaştırsın" lafı çınlıyordur. Gerçekten karşılaştık mı o iyi insanlarla?

İnsan oğlu çevresindeki 5 kişinin karışımı derler. Eğer sizin 5 tane spor seven arkadaşınız varsa siz 6. olarak yerinizi alırsınız. Eğer 5 tane ressam arkadaşınız varsa siz de resim çizmeye merak duyarsınız. Eğer 5 arkadaşınız tembelse üzülerek 6. tembel olarak yerinizi alırsınız.

Çevrenizi değiştirmek zor gelir, yeni insanlar yük olur sırtınıza, alışamazsınız fakat sonra zevk verir. Farklılık korkutucu gibi görünse de harika bir serüvendir. Bu serüvene bir kere adım attınız mı artık vazgeçemezsiniz.

Konfor alanını terk ettiğinizde başlayacak olan o tecrübe sizi asıl olmak istediğiniz yere sürükler. Eğer değişmek istiyorsanız, içindeki hayatın size ait olmadığını düşünüyorsanız hemen yeni arkadaşlıklar kurun.

Akışa ve evrene güvenin, inanın çok hızlı bir şekilde takip edecek peşinizi beklenmedik mucizeler. Yapmanız gereken o kapıyı aralamak. Konfor alanınız size sadece nefes aldırır fakat yeni maceralar size renkli bir yaşam tarzı sunar.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Abdullah Ali Ozan Arşivi