Cihad Alpan

Cihad Alpan

İvme yakalamak istiyoruz

İvme yakalamak istiyoruz

Acısıyla, tatlısıyla birazda burukluğuyla bir Ramazan Ayı'nın daha sonuna geldik, 11 ayın sultanı Ramazan, yerini bayrama ardından da mesaiye bıraktı. Buruk bir bayram geçirdik yakınlarımızla telefon görüşmesi ile kendimizi teselli ettik. Rabbim gelecek bayramlarda tekrarını yaşatmasın temennisinde bulunurken, spor konusuna geçmek istiyorum...

********

Futbolseverlerin ve birçok sosyal hayatı bölen bu virüs belasından artık yavaş yavaş normalleşme sürecine dönüyoruz. Bu kapsamda 12 Haziran'da Süper Lig'de kalan 8 müsabakanın oynanması için düğmeye basıldı. Yazımı kalema aldığım ana kadar TFF'den herhangi bir açıklama yapılmamıştı. Alınacak kararları ve müsabakaların tarihlerini dört gözle bekliyoruz. Virüs nedeni ile ara verilen futbolda yeni bir tartışma ateşlendi. Süper Lig'de kritik bölgede olan 7 takım lig sonunda düşme kalksın önerisinde bulundu. Bu konuda herhangi bir bilgi gelmez iken iddiaya göre TFF'nin bu karara sıcak bakmadığı öğrenildi.

*******

Durum şu olacak ki alnının akıyla sahada ter döken ve hak eden takımlar ligde kalacak performansı iyi olmayan 3 takım ise gelecek sene 1. Lig'de mücadele edecekler. Konyaspor son aldığı Fenerbahçe galibiyetinin ardından nefeslendi. Fakat içeride ve dışarıda oynayacağı 8 zorlu müsabakası bulunan yeşil beyazlı ekip canı gönülden çalışmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda çalışmalarına başlayan ve bayram iznine çıkan Konyaspor çalışmalarına yeniden başladı. Teknik Direktör Bülent Korkmaz ile iyi bir ivme yakalayıp ligde kalmak adına galibiyet almak isteyen yeşil beyazlı ekip lige verilen aranın ardından deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

*****

Sezonun ilk devresinde evinde konuk ettiği Ankara ekibi ile 1-1 berabere kalan yeşil beyazlı ekip Fenerbahçe maçının ardından galibiyet serisini sürdürmek isteyecek. Taraftar olarak seyircisiz oynanacak olan müsabakalar içimizi ne kadar acıtsa da futbol özlemimizi azda olsa dindireceğe benziyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Cihad Alpan Arşivi