Cihad Alpan

Cihad Alpan

Perde açılıyor!

Perde açılıyor!

Süper Lig’de 2. devrenin perdesi bu haftaki karşılaşmalarla açılacak. Ligde eksikliğini gören bir çok takım transfer döneminin bitmesine az bir süre kala kadrolarına takviyelerini yaptı. 
2. devrenin açılış maçında deplasmanda Ankaragücü’ne konuk olacak olan Konyaspor, Belek’te yaptığı çalışmalarının ardından Konya’ya dönerek Kayacık Tesisleri’nde hazırlıklarına başladı. Geçtiğimiz devrede hücum hattında çok büyük bir sıkıntı çeken Konyaspor’un transfer döneminde kadrosunu 4-5 isimle güçlendirmesi bekleniyordu. Fakat yeşil beyazlı ekip şuana kadar sadece tek takviye yapabildi. 

Konyaspor’a yeni gelen Rogerio Thuram oynanan hazırlık müsabakasında Bursaspor’a attığı penaltı golü ile moral buldu. Takıma çabuk adapte olan Thuram, hücumda büyük işler yapacak gibi gözüküyor. Kaç gündür transfer ile dedikodular olsa da henüz sonuçlanan başka transfer yok. Kongo asıllı Hollandalı oyuncu Jody Lukoki, Konyaspor’a yakın olduğunu biliyoruz. Geçtiğimiz sezon başında da transfer gündemine gelen Lukoki ile herhangi bir temas olmadığı belirtilmişti.  Fakat devre arasına puan durumunda sıkıntılı yerde giren Konyaspor hücum takviyelerine devam edeceği görülüyor. Lukoki ile anlaşma sağlanırsa eğer yeşil beyazlı ekipte hücum hattının oldukça güçleneceği söyleyebiliriz. 
Ön alanda devre arasında formunu bulan Farouk Miya ile birlikte Riad Bajic, Paolo Hurtado, Rogerio Thuram ve Jody Lukoki’yi eklediğimizde Konyaspor için bambaşka bir görüntü ortaya çıkabilir. 

Son sözü Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yeşil beyazlı yönetim söyleyecek. Umarım Lukoki transferi ile ilgili önemli adımlar kaydedebilmişizdir. 17 Ocak Cuma günü deplasmanda Ankaragücü’ne konuk olacak olan Konyaspor müsabakadan 3 puan ile ayrılmanın planlarını yapıyor. İlk yarıda yaşadığı sancılı süreci geride bırakmak isteyen Konyaspor bu maçı mutlak kazanmak zorunda! Yeşil beyazlı ekibe başarılar diliyor ve 3 puanın bizim olmasını temenni ediyorum… 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Cihad Alpan Arşivi