Fatma Kübra Karamürsel

Fatma Kübra Karamürsel

İçimizde yeşeren umut: Nisa Mihriban ve onun güzel kalpli sütannesi…

İçimizde yeşeren umut: Nisa Mihriban ve onun güzel kalpli sütannesi…

Ambulans ile gittiği olay yerinde karşısına çıkan bebeği emziren, ona kızının kıyafetlerini ve ismini veren güzel kalpli Acil Tıp Teknikeri Büşra Durmaz ile Nisa Mihriban bebeğin hikayesini okudum haberlerde. Bir tarafta bebeğini arsaya bırakan bir anne varken diğer tarafta karşısına çıkan bebeğin sütannesi olan, ona can veren bir anne var. Fırsatını bulduğum her zaman derim; bazı can bağları kan bağlarından daha kuvvetlidir. 

Haberi okuduktan sonra mesleklerinin de aslında ne kadar zor olduğunu hatırladım tekrar. Ablam ve babaannem sağlıkçı olduğundan mesleğe biraz daha yakın olduğumu söyleyebilirim. Yorgun argın dönülen mesailerden sonra aynı hevesle işe tekrar giden ve ne kadar tükense de uzak duramayan kalplerin mesleği aslında. 

Ne olursa olsun günün sonunda hepimiz için çabalamaya devam eden, bıkmayan insanlara emanet ilerliyoruz. Herhangi bir teşekkürün de bu borcu kapatabileceğini hiç sanmıyorum.

Umarım Nisa Mihriban bebek yıllar sonra büyüdüğünde bizim kalplerimize umut yeşerten bu haberi ve sütannesinin ona bıraktığı o güzel mektubu okuyup annesinin yolunu örnek alır kendine. Kalbindeki sevgi etrafındaki insanlara mutluluk saçar. 

Kadınların başarıları ve özverileriyle haber olmaya devam edeceği günler dileğiyle, hepinize iyi günler diliyorum.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Fatma Kübra Karamürsel Arşivi