Fatma Kübra Karamürsel

Fatma Kübra Karamürsel

Yeni Bir Rota İçin En Doğru Zaman Ne Zaman?

Yeni Bir Rota İçin En Doğru Zaman Ne Zaman?

Yeni Bir Rota İçin En Doğru Zaman Ne Zaman?
Hiçbir zaman geç değil aslında, hayatlarımıza yeni bir yol çizmek istediğimiz her an en doğru zaman. Çok severek başlasam da bana göre olmadığını anladığımda o yolu değiştirip kendime yeni bir yol çizebilirim. Başaramadığımda ayağa kalkıp yeniden deneyebilirim. Kaç yaşımda olursam olayım benim için önemli olan mutlu olabilmemse eğer bu mutluluğu kovalamaya devam etmeliyim her zaman. 
“Hayatının geri kalanında ne olmak istediğini seç.” dendiğinde doğru kararı verebilecek yaşta mıydık bilmiyorum. Kendime seçtiğim yolun benim için en doğru karar olup olmadığını yaşayıp gördüğümde anlayabilirim ancak. 
Çalışma hayatına girdikten bir zaman sonra bende bu yolun beni hayatım boyunca mutlu etmeyeceğine karar verdim. İlerlemeye karar verdikten sonra eğer beni mutlu etmezse tekrar başa sarabilir, yeniden deneyebilirim. Bence hiçbir zaman çok geç olmayacak. 
Yeniden başlayacak gücü kendimde bulmak için her zaman bir sebebim var. Kaç yaşımda olursam olayım yatmadan önce tavana bakarak kurduğum hayallerim, yazmakla gurur duyduğum hikayelerim var. Bir gün hayal edecek bir şey bulamazsam yeniden denemek için gücüm de kalmayacak. Bunun için ne olursa olsun hayal etmeye devam etmeliyiz. 
Ulaşmak istediği hayalleri olan insanlar, güne mutlu başlayan insanlardır. O günün güzel geçmesi için çabalayan ve gün sonunda muhakkak kendisine bir şeyler katmayı başaranlardır. Göz açıp kapayıncaya kadar geçen zaman, bekleyen herkesi hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor.
Yeni adımlarımda daha güçlü ve başarılı olmam umuduyla alıyorum kararlarımı. Başardım yazısıyla gelmek umuduyla kendinize iyi bakın…

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fatma Kübra Karamürsel Arşivi