Hasan DURUCAN

Hasan DURUCAN

BAY BAY

BAY BAY

Camia içerisinde gündem o kadar hızlı değişim gösteriyor ki üç beş gün öncesinin flaş haberi dediğimiz olay bugün değerini yitirebiliyor. Özüne bakarsak bu hiç iyi bir durum değil. Çünkü her geçen gün bir önce ki gündemin üzerine çıkıyor ki Bülent Korkmaz da istifa etti. Asıl meseleye de burdan girmek istedim.

Ligin başladığı ama bizim ilk müsabakayı bay olarak geçtiğimiz haftada daha yeşil sahalara çıkmadan Korkmaz takımdan ayrıldı. Son söyleyeceğimizi baştan belirtelim, bay geçtiğimiz bu haftada Korkmaz'da bay bay diyelim. Ben bunu geç kalınmış erken ayrılık diye yorumluyorum.

Bir ay öncesinde Kulluk ve yönetimi olmazsa bende bu takımı çalıştırmam çıkışıyla taraftardan tepki gören Korkmaz, takımdan ayrılışıyla da camiayı bir nebze böldü. Kimisi hocaya hak verdi, kimisi yönetim kanadının yanında yer aldı. Lakin şu da bir gerçek ki kalsaydı 10.haftayı göremeyecekti. Lig bittikten sonra ki tutum ve davranışlar belirgin bir şekilde ortaya çıkınca benim gibi binlerce taraftarın da bunu böyle düşündüğünü çok iyi biliyorum.

Hoca çabuk yanıyor çabuk sönüyor ki bu sezon için olmayacak bu maceranın başlamadan bitmesinde hayr var. Sözü çok da uzatmanın alemi yok derken yeni teknik patron İsmail Kartal'a da hayırlı olsun temennisiyle konuyu değiştirelim. Kartal'a yeni dedik ama evvelden Konya'nın tanıdığı isimdir kendisi. O bizi tanır biz onu tanırız lakin ne şimdi o eski İsmail Kartal ne de biz eski Konya'yız. Her iki isim de süreç içerisinde kendisine değer kattı. Ortak bir özellik var ki son virajda genel hatlarıyla marka değerinden her iki isim de ödün vermiş ve ortak payede başarı altında buluşmak istiyor.

"Ben demiştim" furyasına katılmak için şuan ortaya karışık birşeyler söylemek hoca için yanlış olur. Ama umut ediyorum ki mevcut durumdan çok daha iyi olabiliriz. Hocayı ayrı bir kefede tutalım, bu kadroyla ciddi beklenti içerisine girmek bile camiayı kaosa sürükler. Lakin gelişiyle bir devrin kapanmasına vesile olan Sokol Çikallessi patlamak istiyorsa, yeteneğini performansa dönüştürürse bir nebze rahat nefes alabiliriz.

Affedilen Serkan konusuna hiç girmek istemiyorum. Taraftarın gözünde biten, bir nebze yok hükmündedir. Dua etsin ki müsabakalar seyircisiz oynanıyor vesselam.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hasan DURUCAN Arşivi
SON YAZILAR