İbrahim KOÇ

İbrahim KOÇ

Konyaspor yönetimi haklı mı?

Konyaspor yönetimi haklı mı?

Konyaspor yönetimi ikinci kez spor basını ile bir araya geldi.

Bir çok konuda yapılan açıklamalar ve açıklığa kavuşturulan meseleler oldu. Ancak benim en çok dikkatimi çeken husus, ısrarla üstüne giderek bilet fiyatlarının aynı seviyede olacağı olmasıydı.

Konyaspor 2. Başkanı Serhat Güler, Basın Sözcüsü Mahmut Güzel, Basketbol Şube Sorumlusu Ali Camgöz ve Altyapıdan sorumlu İsmail Yazıcı gerçekten çok samimi ve içten açıklamalarda bulunmuşlar.

Konyaspor camiasının Konyaspor’un böyle bir birlikteliğe ihtiyacı vardı ve bunuda böylelikle başarmış olduklarını düşünüyorum.

Gerçekten yönetimin bazı konularda isyan etti hatta o kadar çaresiz kalmışlar ki artık bir yerden sonra işi akışına bırakmış olmuşlar.

Diyeceksiniz ki nasıl çaresiz kalmışlar ve nasıl işi akışına bırakmışlar.

Hemen kısaca ifade edelim.

Yapılan toplantıda karşılıklı fikir alışverişinde de bulunuldu ama en can alıcı nokta sanırım maça gelen seyirci sayısının azlığıydı ve bu ilgisizlikten yönetim büyük üzüntü duyuyor.

Üzüldükleri gibi bilet fiyatlarının da kesinlikte aşağıya inmeyeceğini ifade ettiler.

Basın Sözcüsü Mahmut Güzel bu konuda en ucuz olan birkaç kulüpten birisinin de Konyaspor olduğunu üstüne basa basa vurgulamış, Ali Camgöz de kendisinin de tribünlerden gelen bir isim olduğunu yıllarca yağmur kar demeden deplasmanlara gittiğini ifade etmiş ve herkesin bu süreçte elini taşın altına koyması gerektiğini ifade etmişler.

Haklılar mı? Bana kalırsa gerçek Konyasporlar için haklı bir serzeniş.

Evet yönetime laf söylediğimiz kadar biraz da kendimize yani taraftara da iğneyi batırmak gerekiyor.

Biz ne yönetimin masası olduk ne de herhangi bir ismin söyledigini veya emrettiğini yaptık.

Biz Konyaspor için, bu camia için elimizi taşın altına koymaya özen göstermek zorundayız.

Evet yönetimin haklı olduğu kadar haksız olduğu konularda vardır.

Hepsi işadamı sanayici ve Konya’nın önde gelen zengin insanlarından bazıları.

Her yönetici 5000 bilet alsa bunu ayda bir kere yapsa bile minimum 10.000’den aşağı taraftar olmaz.

Yani birçok harcamaya göre maç için ayrılacak örneğin en ucuz kombine fiyatı bin lira dahi konu ediliyorsa, yönetimin yorumu da şu oluyor haklı olarak '' O zaman olay taraftar değil sadece seyirci olmak ve ne yazık ki olana bitene de seyirci kalmak olur.

Konyaspor tarihinin belki de en az seyircili iki maçı bu sezon oynandı.

İstanbul sporda Gaziantep maçlarında toplam 11.000’e yakın seyirci olduğu açıklandı.

Öncelikle bizim bu tespiti yapmamız gerekiyor.

Taraftar gerçekten bilet fiyatlarının pahalı olduğundan mı şikayetçi yoksa başkan Fatih Özgökçen başta olmak üzere yönetimdeki insanlara karşı yapılan tavırlardan dolayı mı maça gitmiyor?

Eğri oturup doğru konuşmak gerekiyor.

Benim şahsi düşüncem bugünkü bilet fiyatları bir çok Anadolu kulübüne göre kabul edilebilir bir rakam ve ben taraftarların bir çoğunun da artıkz olduğu için özellikte başkan Fatih Özgökçen başta olmak üzere bir çok yöneticiden o eski heyecanı alamadıkları için maçlara GİDEMİYORLAR.

Umarım bir sonraki hafta oynayacagimiz iç saha maçında Rizespor’a karşı stadyumun en azından 15.000’e yakın taraftar ile de olmasını temenni ediyoruz.

Şunu hiçbir zaman unutmamak gerekiyor Konyaspor bu şehrin bu camianın en büyük marka değildir. Biz taraftarlar sahip çıkmazsak emin olun hiç kimse sahip çıkmayacaktır ya Allah korusun sonu iyi yerlere gitmeyecektir. Herkesin şapkasını önüne koyup en ince ayrıntısına kadar düşünmesi gerekiyor. Saygılar sevgiler…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim KOÇ Arşivi