İbrahim KOÇ

İbrahim KOÇ

Konyaspor’u bekleyen zorlu süreç

Konyaspor’u bekleyen zorlu süreç

Ligde dokuz hafta geride kalmasına rağmen sadece dokuz puan toplayan ve düşme hattının sadece iki puan üzerinde olan Konyaspor’u maalesef hem fikstür olarak hem Mental olarak zorlu bir süreç bekliyor. Geçtiğimiz gün Aleksandar Stanojevic ile yolların ayrılmasının ardından yeni hocanın emin açıklaması beklenirken maalesef Adana Demirspor maçına hocasız çıkacak gibi görünüyoruz.

Hafta başından bu yana yerli yabancı bir çok isim gündeme geldi ancak şu an için yönetim hiç kimseyi şaşırtmadı ve somut bir adım atmadı. Hani hep diyorlardı ya kim giderse gitsin en az üç veya beş kişilik bir alternatif listesi var diye. Hani nerede diye sormak istiyorum.

Hocanın gideceği uzun zamandır belliydi zaten. Hocanın ayrılış vaktinin apayrı bir yanlış olduğunu da ben buradan ifade etmek istiyorum. Kardeşim! Madem hocayı gönderecektin neden Hatayspor mağlubiyeti sonrası göndermedi? 15 günlük villa arada yeni hocanın getirseydin de azda olsa bir çalışma fırsatı olsaydı ve Pendikspor maçından da galibiyetle ayrılıp kara bulutları dağıtsaydınız ne olacaktı? Ben buradan tüm yönetim kurulu da sormak istiyorum.

O kadar acemilik o kadar iş dinlememezlik olmamalı.101 yıllık bir Konyaspor kulübünde bu kadar amatör bir yönetim tarzını ben daha önce hiç ne Konyapor'da gördüm ne de başka camialar da gördüm.

Kendini beğenmiş kendi egosuna yenik düşmüş bir yönetim anlayışı ile Konyaspor’un canı daha çok acıyacaktır.

Biz değer yazıyoruz çiziyoruz her şeyden öte arma sevdası olan taraftarlar izleyiciler Konyaspor sevdalıları olarak elimizden geleni yapmaya çalışsak da mevcut yönetim maalesef kendi deneyimlerinden kendi söylemlerinden başka hiç kimseyi ne umursuyor ne de dinliyor.

Bir camianın geleceği bu kadar basit bir şekilde amatörce yönetilmemelidir. Hayatta basit bir kural vardır iki ile ikiyi çarparsınız dört eder .

Bu hayatın değişmez kuralıdır. Ama yönetim iki ile ikiyi çarpıp beş veyahut üç elde etmeye çalışıyor. Son derece yanlış ve eksik bir yönetim anlayışıdır.

Yazımızın başına da belirttiğimiz gibi Konyaspor’u Mental olarak böyle bir sıkıntılı süreç bekliyor.

Tabi bir de işin gerçek kısmı sahada bir fikstür sıkıntısını da yaşayacağız gibi görünüyor.

Bu hafta Lig’in en iyi futbol oynayan takımlarından bir tanesi olan Adana Demirspor deplasmanına konuk olacağız. Daha sonra ise kupa maçında 3. Lig ekibi Erbaaspor’u konuk edeceğiz.

Ve yine iç sahada Karagümrük karşısında kozlarımızı paylaşacağız. Kasım ayındaki milli ara öncesi son maçımıza ise yeni teknik direktörü ile çıksa geçen Trabzonspor’a karşı oynayacağız.

Allah korusun Konyaspor bu dört maçlık periyotta alacağı kötü sonuçlar, hem lig açısından hem kupa açısından yeşil-beyazlı ekibi kurtarılması zor bir döneme sürükleyecektir.

Tabi burada yeni gelecek hocayı da büyük bir sorumluluk beklediğini de ifade etmekte fayda var.

Konyaspor gerçekten bu durumu, bu süreci hak etmiyor ve maalesef Konyaspor’un başındakiler hak etmedikleri şekilde Konyaspor’u yönetmeye çalışıyorlar ama sadece yönettiklerini zannediyorlar.

Ve bu duruma Konya’nın önde gelenlerinin de ne olursa olsun artık bir el atması gerekiyor ve kötü giden bu süreçte neşteri bir an önce vurması gerekiyor. Sevgiler saygılar..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim KOÇ Arşivi
SON YAZILAR