İbrahim KOÇ

İbrahim KOÇ

Konyaspor’un Sportif direktörü Ali Çamdalı oldu

Konyaspor’un Sportif direktörü Ali Çamdalı oldu

Sevgili okuyucularımz yeni bir yazı ile, yeni bir Konyaspor gündemi ile sizlerle beraberiz.

Hepinizin de bildiği üzere Konyaspor’un sezonun ilk iki maçından beraberliklerle ayrılması yeni haftaya biraz hüzün biraz da mutluluk kattığını söyleyebiliriz. Çünkü mağlubiyet almayan takımlardan biri olduğu gibi henüz galibiyetle de tanışmayan bir takımımız var. Oyun performans hava şartlarının etkisi muhakkak skorlara etki edebiliyor. Bunun örneğini geçmiş yıllarda çok gördük. Ancak ligin üçüncü haftasına girmiş bulunmaktayız ve önümüzde çok kritik bir Gaziantep maçı var. Rakibimiz de bizim gibi iki maçtır galip gelemedi gibi henüz puan ile de tanışamadık.

Sezonun ikinci iç saha maçı bu kez İstanbulspor maçına oranla türbinlerin biraz daha dolu olmasını bekliyorum açıkçası. Buradan da taraftarlarımıza çağrıda bulunmak istiyorum lütfen ne olursa olsun bu takımı bu şehri bu camiayı bu oyuncuları yalnız bırakmayalım. Bir tane Konyaspor var ona da elimizden geldiğince sahip çıkalım.

Herkes belki de bilet fiyatlarının yüksek olmasından şikayet ediyor ki burada gerçekten taraftarın haklı olduğunu da söyleyebiliriz. Çünkü en düşük bilet fiyatı 75 TL olarak belirlendi. Belki normal çalışan için çok yüksek bir rakam değil ancak öğrenci kesimine dikkat çektiğini zaman yüksek bir rakam olarak göze çarpıyor.

Yönetimin bu konuda artık ilerleyen maçlarda bir çözüm yolu bulması gerekiyor.

Ya da iş adamlarının sanayicilerimizin Konya’nın önüne gelen esnaflarımızın iç sahadaki maçlar öncesinde bilet kampanyaları düzenleyebilirler. Bunların örneğini geçmişte yaşadık neden bir daha yaşamayalım.

Konyaspor yeni bir kanat transferi ile birlikte hücum hattına bir zenginlik daha katmış oldu. Trip Konyaspor’un ihtiyacı olan hücum üretkenliğini üstünebilecek bir oyun profilini geçmiş yıllarında gösterdi.

Yaş itibari ile de Konyaspor’a katkı yapacağını düşünüyorum umarım Konyaspor için ve camia için hayırlı olur.

Son olarak Konyaspor önceki gün Sportif direktörünü açıkladı. Herkesin çok yakından tanıdığı bir isim olan Ali Çamdalı Konyaspor’un sportif direktör oldu.

İrfan Kulekaya’dan sonra Ali Çamdalı tekrardan Konyaspor’a hizmet verecek. Her ne kadar takımdan sorumlu bir şekilde ayrılmış olsa da artık Konyaspor’a futbol yöneticiliği açısındani katkı sağlayacağını düşünüyorum. Kendisi Konyaspor’da uzun yıllar futbol oynamış kaptanlık yapan yaşamış ve çift kupa ile kariyerini tamamlayan bir isim olmuş.

Akademik olarak futbol dersi alan ve İngilizce, Fransızca Almanca ve İspanyolca bilen Ali Çamdalı Konyaspor’a sportif anlamda değer katacaktır. Umarım hem Konyaspor için hem Ali Çamdalı için güzel başlangıçlara vesile olacak bir sezon olur.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim KOÇ Arşivi