İbrahim KOÇ

İbrahim KOÇ

Mevcut yönetimden biri başkan olmalı

Mevcut yönetimden biri başkan olmalı

Konyaspor 20 Kasım’da gideceği genel kurulda yeni bir sayfanın açılmasına imza atmış olacak. Tabi konuşulması gereken tartışılması gereken çözüme kavuşturulması gereken bir çok konu olduğunu da unutmamamız gerekiyor. Konyaspor gerçekten tarihinin belkide en zor dönemlerinden bir tanesini yaşıyor. Hem saha içerisinde hem saha dışında inanılmaz bir krizin içerisine girmiş bulunuyor. Bu gerçeği ne inkar edebiliriz ne de görmemezlikten gelebiliriz. Ancak her sorunun Bir çözüm olduğunu da unutmamamız gerekiyor. Evet Konyaspor bir sıkıntılı sürecin ortasında. Ama bu sıkıntıyı giderebilecek tekrar o eski günlere kavuşmayı sağlayacak durumda bizlerin elinde. Açıkçası ben şu konuda bazı kişiler ile aynı fikirde olmadığını belirtmek istiyorum. Herkes şu an yeni bir başkanın gelmesini istiyor ancak ben buna karşıyım. Yeni gelecek başkan da büyük bir sorumluluğun altına gireceğinin farkındadır. Bu anlamda kökten bir çözüm yerine en azından bu sezona kurtarabilecek bir yapılanma ile yola devam edilmeli. Hepimiz şunu iyi biliyoruz ki yönetimin istifaya davet edilmesindeki en büyük etken Fatih Özgökçen’in başarısız bir yönetim anlayışına sahip olmasıydı.

Demem o ki burada Konyaspor yönetiminden ziyade Konyaspor başkanı Fatih Özgökçennin artık takımın başında olmaması gerektiği konusunda herkesin hemfikir olmasıydı. Naçizane düşüncem benim Konya Büyükşehir belediye başkanı Sayın Uğur beyin olaya sağlam bir şekilde el atması ve mevcut yönetimin içerisinden en sağlıklısı kişiyi en sağlıklı ismi seçip en azından sezon sonuna kadar maddi desteği de arttırıp Konyaspor’u bu sezon ligde kalmasını sağlamak olacaktır.

Aksi halde yeni bir başkanın gelmesi demek Konyaspor için büyük zaman kaybı olacaktır. Çünkü şunuda unutmamamız gerekir ki devre arasına kadar hiçbir şekilde ne transfer yapılacak ne de başka bir şey. Eldeki mevcut oyuncular ve hoca ile olabildiğince en yüksek puanları toplamamız gerekiyor. Bu anlamda yönetimin içerisinden birisini seçip maddi desteği de arttırıp sezon sonuna kadar Konyaspor’un menfaati gereği en iyi çözümün bu olacağı kanaatindeyim. Elbette şehrin önde gelenleri en doğru kararı Konyaspor için vereceklerdir. Sevgiler saygılar….

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim KOÇ Arşivi
SON YAZILAR