İbrahim KOÇ

İbrahim KOÇ

Ölüm kalım savaşı!

Ölüm kalım savaşı!

Konyaspor için bu hafta oynanacak Samsunspor maçı gerçekten artık ölüm kalım niteliğinde olacak. Koca bir sezonun en önemli maçlarından birisi şüphesiz pazar günü oynanacak. Konyaspor için elbette geçmişten alınması gereken bir çok ders var. Tarih tarihinde ilk kez bu kadar hoca değişikliğine giden ve hem sezon başı hem de devre arası transferlerinden çok fazla verim alamayan bir takım ligde kalma muhtarını son haftaya kadar taşımak için Samsunspor karşısında galibiyetten başka bir çözüm yolu bulunmuyor. Samsunspor karşısında alacağımız galibiyet ile Konyaspor ligde kalmayı çok büyük bir oranda garantiliyor gibi görünüyor. Ancak elbette biri elden bırakmamak adına da Konyaspor’un Kayserispor’dan da puan alması gerekiyor. 101 yıllık bir camianın belki en kötü sezonunu yaşadığını hepimiz maalesef farkındayız. Üzücü bir süreç var ki Konyaspor gerçekten bazı durumlarda çok yalnız bırakıldı ve bu duruma kadar düştü. Elbette şehrin önde gelenleri spor severler iş adamları yöneticiler futbolcular ve elbette taraftarlar yine tek vücut olarak bu takımı zor da olsa sağ salim ligde bırakmayı kafalarına koymuşlar.

Elbette iş kalan süreçte sahada ter dökecek futbolculara kalmış. Taraftar desteğini her maç olduğu gibi Samsunspor maçına özellikle ayrı bir önem vermesi gerektiğinin bilincinde.

Ve bu süreçte gerek futbolcular gerek yöneticiler ve elbette çiçeği burnunda yeni teknik her türlü fedakârlığı da yapacaklarından hiç kimsenin şüphesi yok.

Allah nasip ederse bu takım ligde kaldığı zaman oturulması gereken ve konuşulması gereken bir çok konunun olduğunu da unutmamak gerekir. Ancak şimdilik susup türbinde bağırmanın zamanı. Şimdi konuşmayıp sahada cevap vermenin zamanı. Ve elbette yediden 70’e bir şehrin en büyük markası olan en büyük hayali olan en büyük sevdası olan bu takımı Konyaspor’u hep birlikte ligde tutmanın zamanı. Bu camia çok zor süreç ve badireler atlattı.

Elbette bu durumun da üstesinden gelecektir. Ancak unutmamak gerekir ki özellikle Samsunspor maçı Konyaspor için ölüm kalım savaşı niteliğinde olacak. Ve herkesin pazar günü buna göre her şeyini ortaya koyması lazım. Taraftar tribünde her türlü desteği verecek. Futbolcular sahada terlerinin son damlasına kadar mücadele edecek.

"Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler."

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim KOÇ Arşivi
SON YAZILAR