İbrahim KOÇ

İbrahim KOÇ

Son düzlük

Son düzlük

Konyaspor için kalan son 5 maç hayati durum taşıyor. Konyaspor iyisiyle kötüsüyle koca bir sezonu artık ya ligde kalarak tamamlayacak ya da devamını getirmek istemediğimiz bir cümleyle tüm yapılan kötü süreçlerin sonucu olarak bir alt lige düşmenin hüsranını yaşayacak.

Elbette kalan beş maçlık süreçte Konyaspor hemfikir hem de umudunu hiç kaybetmemiş olması büyük avantaj.

Ligde topladığımız 36 puan ile haftaya 15. sırada giriyoruz ve cumartesi günü sezonun en kritik deplasmanlarından bir tanesi olan Sivasspor’a konuk olacağız.

Konyaspor ile Sivasspor arasında yıllardır hep bir kardeşlik özlemi, hep bir dostluk rüzgârları esmiştir. Hatta iç Anadolu derbisi olarak da çoğu kez dillere pelesenk olmuştur.

Sivasspor hem ligde kalmayı büyük oranda garantilemesi hem de Avrupa hedefinin bir yandan az da olsa var olması ruhsal olarak rahat bir maça çıkacaktır. Ancak Konyaspor için bu durumdan söz etmek biraz zor. Özellikle son hafta oynanan ve oldukça kötü bir futbolla mağlup olunan Alanyaspor maçı sonrası takımı nasıl bir reaksiyon vereceği emin olun teknik heyet başta olmak üzere tüm Konya camiası merakta bekliyor.

Ömerovic’in nasıl bir oyun sistemi ve nasıl bir kadro ile sahaya çıkacağı elbette bizler merak ediyoruz ancak Konyaspor’un kalan beş haftalık periyotta en az 5 veya 6 puana puana ihtiyacı olduğunu unutmamak gerekir.

Bu anlamda yine Konyaspor’un önceliği puan veya puanlar olacaktır. Tabi futbol ancak hücum ettiğinizde ve gol bulduğunuzda sizlere puan veya puanlar verebiliyor. Bu yüzdendir ki boşnak teknik adamın kadro tercihi maçın gidişatını elbette etkileyecek gibi Konyaspor’un istediğini alıp almayacağını da da bizlere gösterecektir.

Konyaspor zor bir kulüp ve zorları da yine kendi taraftarı ile bütün olduğu zaman camiasıyla bütün olduğu zaman başarabilen bir kulüptür. İnşallah Sivas maçından puan ve puanlarla ayrılarak iç sahadaki maçlarda işi bitiririz. Saygılar sevgiler…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim KOÇ Arşivi