İlker Kırnaz

İlker Kırnaz

İletişim > Transfer

İletişim > Transfer

Konyaspor camiası olarak yine transfer söylentileri ile dolu bir haftayı daha geride bırakıyoruz. Cumartesi günü oynayacağımız Başakşehir mücadelesi yine bu gündemin gölgesi altında oynanacak.

Lige aslında skor anlamında kötü bir başlangıç yapmayan Konyaspor, ilerleyen haftalarda sıkıntı yaşamamak adına kadroda belli noktalara takviyeler de yapacak. Herkesin de malumu olduğu üzere santrafor bölgesinde takımın gol yükünü de üstlenecek bir isme net olarak ihtiyaç var. Bu özelliğinin yanında takımı ileride tutabilen, faul alabilen ve savunmayı da nefeslendiren bir oyuncu olması önemli. Alınacak oyuncuyu sadece skor yapması beklentisi ile izlememiz doğru değil. Bu ilerleyen dönemlerde takım içinde ego ve bencillik kaynaklı başka sorunlar da doğurabilir. O nedenle komple bir takım olmak için oyunun savunma ve hücum yönünü de oynayabilen oyunculara ihtiyacımız var. Bu tip oyuncular takımlarını 1 tık üst seviyelere taşıyorlar. Taraftarlarımızın da olaya bu bakış açısıyla bakması tabir-i caizse elzem durumda.

Yönetim kurulunda yapılan kan değişiklikleri haliyle görev dağılımlarını da değiştirdi. Yönetime yeni katılan yöneticilerimizin taraftar ve medyayla kuracağı ilişki bu anlamda çok önemli. Önceki dönemlerde yaşadığımız temel sıkıntılardan biri olan iletişim sorununu artık yaşamayacağımızı umut ediyorum. "Skor her ne olursa olsun" taraftarların karşısına çıkıp birkaç cümle ile durumu özetleyebilecek ve ilerleyen dönemdeki plan ve programlardan bahsedecek bir yapıya ihtiyacımız var. Şahsi fikrim; sadece bunun düzenli olarak yapılması bile gelecek dönemde oluşabilecek muhtemel sorunların çoğunun önüne geçecektir. Bu konuda yönetim kurulumuzun belli aksiyonlar aldığını biliyorum ve daha da fazlasını göreceğimize inancım tam.

Önceki dönemlerde yapılan birçok güzel şey, taraftara ve medyaya ya tam olarak sunulamadı ya da sunum sonrası oluşan yanlış anlaşılmaların önüne geçilemedi. Hal böyle olunca da incir çekirdeğini doldurmayacak meseleler büyüyüp bir sorun yumağı haline geldi. İnşallah bu beklentimde yanılmam.

İstanbul deplasmanından en kötü 1 puan ile dönebilirsek şehirdeki bu karamsar havanın yavaş yavaş dağılacağını düşünüyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlker Kırnaz Arşivi
SON YAZILAR