Mehmet MERTEK

Mehmet MERTEK

Gündeme Dair

Gündeme Dair

Her geçen yıl yoğun bir gündemle güne başlıyoruz. Hem dünya da hem ülkemizde medyayı meşgul eden birçok habere maruz kalıyoruz.

İnsanlık Gazze’de sınıfta kalırken, zalimler istediklerini rahat bir şekilde yapabilmekte, vicdanlı insanlar ise tepkilerini koymaya devam etmektedir. Öyle bir zaman içerisindeyiz ki hakkı savunan vicdanlı insanlar seslerini yükseltemiyor ve istedikleri hakları elde edemiyor.

Bunda en etkili olay ise seçilen idarecilerin kukla yönetimler olmasıdır. Bu durumu değiştirebilecek halkların kendisidir. Vicdan sahibi insanlar haksızlık önünde durdukları zaman olayların bambaşka boyutlara evrileceğini düşünebiliriz.

Ne yazık ki zihinleri ve filleri Siyonistleşmiş insanlarla aynı ortamda yaşıyoruz. Kendileri ırk olarak Yahudi olmasa da davranışları ve konuşmalarıyla Siyonist sistemin yüz binlerce kölesi mevcuttur. Bunlar sistemin en koyu savunucusudur ve senin yaptığın her davranışın tersini yaparak küçümser ve kendi istediğini yaptıran bir zihniyete sahiptir.

Toplumumuzda bu sistemin alt tabakasındaki gönüllü köleler hariç üst katmanda bulunan zenginlerde sistemin hizmetkarlarıdır. Onlar için para her şeyden önce gelmektedir. İnsanların tepkisi boykotu onların umurlarında olmaz.

Lahey’de görülen dava da her şey açık ve net olduğu halde kesin sonuç alamayan Adalet(siz) Divanı az da olsa umut verici bir karar alabildi. Tabi bunda kamuoyu baskısı etkili oldu. Dünya da artık Siyonist Yahudilere karşı daha fazla bilinçlenen halklar olmaya başladı.

Özellikle Avrupa ve Amerika kıtasında vicdanlı insanların sayısının artması gelecek adına umut vericidir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mehmet MERTEK Arşivi