Mehmet MERTEK

Mehmet MERTEK

LGBT Dayatması ve Pedofili Gerçeği

LGBT Dayatması ve Pedofili Gerçeği

Son zamanlarda dünya kamuoyunu derinden sarsan Epstein dosyasının ardından Pedofili ve LGBT dayatması olduğu artık net bir şekilde görülmektedir. Yıllarca batı tarafından desteklenen sapkın dayatma sivil toplum örgütleri aracılığı ile yaygınlaştırılmıştır. Bazı batı ülkelerinde anayasal güvenceye alınarak gelecek nesli etkisi altına almaya devam ediyor.

Medyada, sanat dünyasında, akademi de kümelenen LGBT örgütleri eş cinsel hayat tarzlarını her geçen gün normalleştiriyor. Sosyal medya araçları üzerinden insanlar bu sistemli örgütler vasıtasıyla manipüle edilmektedir. İnsanların bilinçaltlarına yerleştirmek ve bunu doğal hale getirmek için her yolu denemektedirler. Toplumsal ahlakı bozmak için yasal dayanak güvencesi ile her mecrada kendi düşüncelerini yaymaktadırlar. Asıl amaçlarının çocuklar olduğunu gizlemeden her istediklerini yapabilmektedirler. Bunu da Disney platformu üzerinden yapılan animasyon ve çocuk filmlerinde karakterleri eşcinsel olarak göstererek subliminal mesajlarını daha net şekilde vermektedirler. Kurdukları hegomanya ile Hollywood’dan yerel sanatçılara kadar kendilerine destekçi bulup yeni prototipler oluşturarak sapkınlıklarını daha hızlı yayabilmektedirler. Ülkemizde de bazı sanatçı ve oyuncular bu örgütleri desteklemekte ve bu sanatçılar çocuklarımıza ve gençlerimize rol model olarak sunulmaktadır. Kendilerinin yanında yer alan sanatçıları oyuncuları her türlü maddi ve manevi desteklemektedirler. Avrupa Birliği projeleri ile toplumsal cinsiyet eşitliği başlığı altında batı devletlerinin desteklediği fon ile istediklerini yasal ortamda yapmaktadırlar.

LGBT dayatmasının asıl hedefinin pedofili olduğu aşikardır. Sapkınlığın yaygınlaşmasındaki amaç pedofilinin normal hale getirilmesiydi. İlk pedofili olayı 1969 yılında Amerika Birleşik Devletlerinin Greenwich kasabasında eşcinsel bir bar olan Stonewall İn mekanına yapılan baskında çocukların eğlence sektörünün bir parçası haline getirilerek eşcinsel ilişkiye zorlandıkları ortaya çıkmıştı. Bu olay hem kitaplaştırılıp her yıl onur yürüyüşlerinde anılmaktadır. Yakın zamanda çıkan Epstein olayı ise pedofilinin bambaşka bir boyut aldığının canlı bir örneği oldu.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mehmet MERTEK Arşivi