Oğuzhan Akyener

Oğuzhan Akyener

Eşcinsellik tüm dünya için covid19’dan daha tehlikeli bir hastalıktır!

Eşcinsellik tüm dünya için covid19’dan daha tehlikeli bir hastalıktır!

İslam eşcinselliği lanetliyor!” dersin,

Oy için Müslüman Türk Milletine şirin gözükmek isteyen cenah! yine de dayanamaz ve maskesini atarak; bu ifadeyi “düşmanlaştırıcı”, “nefret söylemi” olarak niteler…

*****

Peki, bu nitelemeler aslında kime hizmet eder?

Daha önce de ifade ettiğimiz gibi;

Finans ve toplum mühendisliği alanlarında çok başarılı olan,

Trump’ı devirerek, Biden’ı getiren,

Dini algıları ve milletlere ait karakteristik özellikleri yıkarak, algı ve finans ile yönetebilecekleri bir uluslararası sistemi hayata geçirmek için uğraşan gruba tabii…

*****

Bu grup dünyayı yönetiyor mu?

Etkin ama uluslararası sisteme halen istedikleri ölçüde hâkim değiller! Öte yandan kendi içlerinde de ihtilaflar olduğu muhtemel. Yani kırılma noktaları çok!

*****

Peki, LGBT olarak ifade ettikleri bu hastalığı ne diye bu denli destekliyorlar?

Küresel anlamda milli ve dini değerlere sahip olmayan, aile kavramının çöktüğü, anti-militarist, ideolojik hedefleri olmadığı için algısal tuzaklara çok daha kolay yakalanabilen, bu sayede kendi taktikleri ile daha yönetilebilir toplumlar oluşturabilmek için…

*****

LGBT (her ne kadar yaygınlaşmamış olsa da) bütün insanlık için her anlamda büyük ve tehlikeli bir hastalıktır!

Ve bu hastalık (Covid19’u da dünyanın başı bela eden) aynı cenah tarafından bir toplumsal dönüşüm silahı olarak kullanılmaktadır!

Doğrusuyla, yanlışıyla bir uluslararası sistemde mevcudiyet gösteren bütün devletlerin ve o devletleri oluşturan toplumların, “insan fıtratı” idrakiyle; bu hastalıkla mücadele etme ve hastalığa yakalanmış olanları bir an önce tedavi etme ile ilgili planlar yapması gerekmektedir!

Böyle bir hastalığı makul, cazip, olağan, kabul edilebilir görmek ise en büyük tehlikedir!

Bu tehlikeyi haykıranları “düşmanlaştırıcı”, “nefret söylemi” gibi ifadeler ile eleştirmek ise (bırakın kendi devlet ve milletini) bütün insanlığa ihanet etmektir!

Bu hastalığa biyolojik veya psikolojik sebeplerle meftun olanlara, hasta oldukları için merhamet gösterme gereği, hastalıklarına göz yummakla aynı anlama gelmemektedir!

LGBT hastaları da Covid19 hastaları gibi ivedilikle karantina altına alınıp, tedavi edilmeli ve tedavisi sonuçlanana kadar toplumla ancak kontrollü bir iletişim sürecinde olmalarına müsaade edilmelidir.

Çok mu anti-demokratik oldu? “!”

****

Şimdi küresel dengelere kısaca bakarsak;

Biden geldi ve arkasındaki güçler dünyanın her yerinde toplumsal dinamikleri harekete geçiren hamleler yapmaya başladı.

Bizde de çoğunluğu öğrencilerden oluşmayan! düzmece öğrenci olayları tertiplendi. Ve bu tertibin merkezine de yine LGBT kondu!

Yine bazı cenahlar, kinleri sebebiyle bu tertibi sahiplendiği gibi, LGBT’yi de masum ve makul göstermenin derdine girdi…

Ne dert ama!

****

Bu bağlamda okuyucularımızdan (en azından) Muhammed-i olanlara, Hz. Ebubekir döneminde eşcinsellikle ilgili alınan kararlar ve uygulamalar ile ilgili biraz okuma yapmalarını öneririm.  

*****

Öte yandan, bütün sahip olduğu fıtratın azıcık idrakinde olan âdemoğluna da; iklim değişikliğinden dahi daha büyük bir tehdit olan bu LGBT dalgasına ve onu körükleyen zalim cenaha karşı daha uyanık olmalarını tavsiye ederim!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Oğuzhan Akyener Arşivi