Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

Asırlık Çınarlarımıza Saygımız ve Hürmetlerimiz Sonsuz

Asırlık Çınarlarımıza Saygımız ve Hürmetlerimiz Sonsuz

Saygıdeğer okurlarım.

Bilindiği üzere 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü. O zaman yine yazar çizeriz ancak o elleri öpülesi kıymetli büyüklerimizin hayatlarımıza katmış oldukları değer tarifsizdir kelimelere sığmaz. Büyüklerimizin hayır duası her daim hayatımıza ışık tutmaktadır. Ve onların varlığı bizlere yüce rabbimizden en müstesna armağandır.
Hayatları boyunca edindikleri tecrübelerini evlatları ve torunlarıyla paylaşan yaşamları boyunca evlatlarına ve torunlarına her daim yol gösterici olan evlatlarının ve torunlarının iyiliğini her şeyden üstün tutan büyüklerimiz.
Evlatlarına ve torunlarına yeri geldiğinde kol kanat geren her türlü zorlukta yanlarında bulunan iyiliği doğruluğu sevgiyi merhameti ilmek ilmek öğreten ve tavsiye eden büyüklerimizdir.
Büyüklerimize karşı saygıyı ve hürmeti her daim hatırlatan yaşadığımız ilin ve çevre koşullarının örf ve adetlerini anlatan bu hususta bir takım tavsiyelerde bulunan büyüklerimizdir.
Bayramlar da nerede o eski bayramlar diye sohbete başlayan eski bayramların unutulmaz atmosferini hep hatırlatan evlatlarına ve torunlarına bayramın önemini ve kültürel güzelliğini daima anlatan büyüklerimizdir.
Evlatlarının ve torunlarının eğitimi konusunda ve iş hayatlarında başarılarıyla gurur duyan da hayatları ve kariyerleri açısından önemli kararlar alan, evlatlarına ve torunlarına her daim destek olan da elinden gelen yardımı esirgemeyen de büyüklerimizdir.

İlerleyen yaşlarıyla hayat yolculuğunda nice tecrübeler kazanan hayat yolculuğunda öğrendikleri bilgi birikimini evlatlarına ve torunlarına aktaran deyim yerindeyse nesillerden nesillere bilgi birikimini miras bırakan büyüklerimizdir.

Onlar asırlık çınarlarımız, varlıkları çok kıymetli büyüklerimiz; sözleri ve öğütleri en müstesna hazinemizdir.

Ve bizler sözün özü asırlık çınarlarımıza en kalbi duygularla saygılarımızı sevgilerimizi ve hürmetlerimizi iletiriz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi