Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

Azim ve Gayret Başarının Yoldaşıdır!

Azim ve Gayret Başarının Yoldaşıdır!

Saygıdeğer okurlarım;

Hayatımızda bir takım başarılar elde etmek, hedeflerin, hayallerin peşinden koşmak ve bu başarıları elde ederken azimle, kararlılıkla ve de yüreğimizde gönlümüzde ya da kalbimizde her daim var olan umutlarla başarılara ulaşmak hedeflerin, hayallerin inşasının en güzide simgesidir.

Bazen başarılara ulaşmak kimi zaman kolay olmasa da o başarılara ulaşmak için azim, gayret ve çaba kolay olmayan başarıları kolaylaştırmaya imkân sağlayabilmektedir. Eğitimde, iş kariyerinde kendimize has özel yetenekleri ortaya çıkarmada bu çaba en müstesna güç kaynaklarımızdandır.0

Eğitimde güzel puanlar elde etmek, iş kariyerinde iyi bir mevkiye erişmek, kendimize has özel yetenekleri ortaya çıkarıp belki de bu meziyetlerden ötürü sevdiğimiz ya da değer verdiğimiz insanlardan takdir görmek elde edilen başarıların en güzel hediyesidir.

 

Bir de şöyle düşünmek gerekir; eğitimde, iş kariyerinde, yetenekleri ortaya çıkarmada azim, gayret ve çaba var olmazsa hayatımızda başarıya, başarmaya dair nasıl bir yol izlenebilir? Düşündürücüdür doğrusu! Oysaki hayatımızda birtakım hedefleri, hayalleri ve umutları var edersek başarılara ulaşmak için müstesna bir yol izlemiş oluruz.

Başarının yoldaşı azim gayret ve çaba her daim hayatımızda var olsun!  Eğitimde, iş kariyerinde kendimize has özel yeteneklerin ortaya çıkmasında azimle, gayretle ve de çabayla elde edeceğimiz başarılar hedeflerle, hayallerle ve umutlarla  her daim hayatımızda yer bulsun..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi