Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

Eğitim Öğretime Kısa Bir Mola

Eğitim Öğretime Kısa Bir Mola

Saygıdeğer okurlarım; Öğrenciler yoğun geçen bir eğitim öğretim sürecinin ardından sömestr tatiline geçiş yaptı. Akıtılan alın terinin elde edilen başarıların mükâfatı tatil öğrencilerin dinlenip yeni eğitim öğretim sürecine daha enerjik başlamalarına olanak sağlayacaktır.
Hayatımızın olmazsa olmaz bir parçası olan eğitim öğretimin parlayan yıldızları öğrencilerin azim gayret ve çaba sarf ederek sürdürdükleri eğitim öğretim süreciyle geleceğe yönelik sağlam adımlar atmaları mümkün olacaktır.

Geleceğin doktoru, geleceğin öğretmeni, geleceğin mühendisi olmaya yolunda alın teri dökerek eğitim öğretim sürecini devam ettiren öğrenciler sömestr tatiline erişmenin mutluluğunu yaşadı.
Okulların açılmasıyla birlikte eğitim öğretim sürecini hummalı bir çalışma sürerek devam ettiren öğrenciler sömestr tatilinin gelmesiyle azim gayret ve çaba göstergesi birbirinden güzel notlarla dolu karneleri almayı başardı.
Karne notları düşük olan öğrenciler ise yeni eğitim öğretim sürecinde düşük olan karne notlarını düzeltmeye karar vererek sömestr tatiline merhaba dedi.
Sömestr tatilinin gelmesiyle birlikte birçok öğrenci aile bireyleriyle birlikte tatile çıkmak için otogarın tren garının ve hava limanının yolunu tuttu. Aile büyükleriyle güzel vakit geçirmek isteyen öğrenciler memlekete doğru seyahate çıktı.
Aile büyüklerinin hayır duasını alarak onlarla güzel vakit geçirerek sömestr tatilini en güzel şekilde geçirmeyi temenni eden öğrenciler 15 günlük tatil diliminde dinlenerek eğitim öğretim sürecine yeniden başlamayı hedefliyor.
Yeniden başlayacak eğitim öğretim sürecine aynı azim gayret ve çaba göstererek davam edecek öğrencilere eğitim öğretim sürecinde daima başarılar diliyoruz.
Tüm öğrencilerin eğitim öğretim sürecinde akıttıkları alın terinin başarıya dönüşmesini temenni ediyoruz.
Elde edilen tüm başarıların geleceğe yönelik atılacak sağlam adımlara vesile olmasını ümit ediyoruz.
Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi