Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

YKS Sınavında Tüm Öğrencilere Başarılar

YKS Sınavında Tüm Öğrencilere Başarılar

Saygıdeğer okurlarım; eğitim öğretim, hayatımızın en önemli unsurudur. Geleceğe yönelik sağlam adımlar atmak için eğitim öğretim pek tabi büyük önem taşımaktadır. İlköğretim den Liseye liseden üniversiteye kadar ilerleyen eğitim öğretim sürecinde başarı elde etmek geleceğimize yön vermek adına en müstesna başlangıç olacaktır.
Eğitim öğretimde başarı elde etmenin anahtarı sınavlarda geçmektedir. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde (LGS) yani liseye geçiş sınavı gerçekleştirildi. Lise öğrenimini farklı bir okulda gerçekleştirecek olan öğrenciler öğrenim sürecinin devamı için sınavda ter döktü, tüm öğrencilerin akıttıkları alın terinin başarıya dönüşmesini temenni ediyoruz.
Aynı şekilde bu hafta da 8-9 Haziran Cumartesi ve Pazar günü iki oturumda gerçekleşecek (YKS) yani Yüksek Öğretim kurumları sınavı yapılacaktır. Öğrenciler hayalini kurdukları üniversiteye ve hatta hayalini kurdukları bir mesleğe bir adım daha yaklaşmak için sınav süresince ter dökecek.
Geleceğin doktoru, geleceğin öğretmeni, geleceğin mühendisi olmak için ve daha nice meslek gruplarına sahip olabilmek için lise eğitimini tamamlayan tüm öğrenciler üniversite eğitim sürecine adım atacak.
Hem öğrencileri hem de ailelerini tatlı bir heyecan sarıyor çünkü hem eğitim alanında hem de meslek kariyeri alanında bir başlangıç olacak (YKS) sınavı ile hayal edilen üniversite eğitimi tamamlanacak hayal edilen meslek sahibi olunacak.
Yani YKS sınavı nice umutların nice hedeflerin başlangıcı olacak.
Uzunca süre devam eden YKS sınav çalışmaları azmin gayretin ve çabanın göstergesi olacaktır.
Ümit edelim ki YKS sınavına katılan tüm öğrencilerin akıttıkları alın terinin başarıya dönüşmesi nasip olsun.
Tüm öğrencilerin YKS sınavıyla birlikte hayalini kurdukları üniversiteye ve de hedefledikleri meslek kariyerine ulaşmaları mümkün olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi
SON YAZILAR