1922 Konyaspor’u durdurana aşk olsun! Sadece bir puan lazım

1922 Konyaspor’u durdurana aşk olsun! Sadece bir puan lazım
TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele etmek eden 1922 Konyaspor, Lig'in 28’inci haftasında konuk olduğu Sivas 4 Eylül’ü 2-0 mağlup etti.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele etmek eden 1922 Konyaspor, Lig'in 28’inci haftasında konuk olduğu Sivas 4 Eylül’ü 2-0 mağlup etti.

Ligdeki puanını 27’ye yükselten yeşil-beyazlılar, kalan iki haftada bir puan alması durumunda rakiplerinin sonuçlarına bakılmaksızın ligde kalmayı garantileyecek.

TFF 3. Lig 3. Grubun 28. haftasında 1922 Konyaspor , deplasmanda Sivas dört Eylül’e konuk oldu.

Muhsin Yazıcıoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmayı yavru Kartal 2-0 kazanarak yenilmezlik serisini altı maça çıkarttı.

Mücadeleye iki tarafta karşılıklı ataklarla başlarken gol sesi çıkmadı ve tarafları soyunma odasına 0-0’lık beraberlikle girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına etkili başlayan temsilcimiz 1922 Konyaspor, 69. Dakikada Ertuğrul tekşen’in golüyle 1-0’lık üstünlüğü yakaladı.

Maçın kalan dakikalarında baskısını arttıran Sivas ekibi, yeşil-beyazlı ekibin savunmasını geçemedi ve ev sahibi takımda 76. dakikada Hüseyin Emir İkiz direkt olarak kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Rakibinin de on kişi kalmasıyla gol yollarında etkili olan pilot takım, 90+2’inci dakikada Hasan Hüseyin Öztürk’ün golüyle farkı ikiye çıkardı ve sahadan 2-0 galip ayrılmasını bildi.

Son altı maçında dört galibiyet ve iki beraberlik alan 1922 Konyaspor puanını 27’ye yükseltti ve ligde kalma yolunda çok büyük bir virajı daha atlatmış oldu.

Teknik direktör Mehmet Yıldırım’ın öğrencileri, kalan son iki haftada bir puan alması durumunda rakiplerinin sonuçlarına bakmaksızın ligde kalmayı garantileyecek.

Kaynak:Hümeyra KARADAĞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.