Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın sponsoru Konyaspor’a da sponsor oldu!

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın sponsoru Konyaspor’a da sponsor oldu!
Konyaspor, Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu öncesinde yeni bir sponsor ile anlaşma sağladı. Yeşil-beyazlı ekibin yeni sponsoru şortların arkasında yer alacak.

Konyaspor, Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu öncesinde yeni bir sponsor ile anlaşma sağladı. Yeşil-beyazlı ekibin yeni sponsoru şortların arkasında yer alacak.

Yeşil-Beyazlılar, kulübe gelir sağlamak amacıyla sponsorluk çalışmalarına devam ediyor.

Bu doğrultuda hummalı bir çalışma yapan Konyaspor yönetimi, Pasha Group ile şort sponsoru anlaşması sağladı.

Turizm ve eğlence sektöründe yüksek kalite ve üstün hizmet ilkesini benimseyen, Akdeniz Karpaz Üniversitesi ile uluslararası standartlarda bireyler yetiştirmeyi amaçlayan, sağlık alanında yaptığı yeni nesil teknolojilerle besin takviyeleri üreten ve faaliyet gösterdiği her alanda lider olmayı ilke edinmiş Pasha Group, futbol takımının 2. şort sponsoru oldu.

Ayrıca Pasha Group logosunun da şort arkasında yer alacağı kaydedildi.

Öte yandan Pasha Group, geçen sezon hem Beşiktaş’ın hem de Fenerbahçe’nin şort sponsoru olmuştu.

Konuyla ilgili yeşil-beyazlı kulübün önümüzdeki günlerde resmi olarak açıklama yapması bekleniyor.

Pasha Group Hakkında

2005 yılında kurulan Pasha Group; turizm ve eğlence sektöründe yüksek kalite ve üstün hizmet ilkesi ile büyümüş, Lefkoşa’da Grand Pasha Lefkoşa Hotel ve Grand Pasha Saray Hotel, Girne’de Grand Pasha Girne Hotel ile turizm sektöründe Kuzey Kıbrıs’ta öncü kurumlardan biri olmuştur.

Oteller yolculuğunda aynı zamanda Bosphore Card & Lounge markası ile CIP, hızlı geçiş ve özel hizmetleriyle Ercan Havalimanı’nda da yer almaktadır.

Pasha Group, 2012 yılında Akdeniz Karpaz Üniversitesi ile eğitim sektörüne katılmıştır. 25 farklı ülkeden gelen uluslararası öğrenci ile ortak etik değerler ve bilimin ışığında uluslararası standartlarda mesleki bilgi, beceri ve girişimci bireyler yetiştirme hedefinde olan üniversite ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora programları ile eğitim hizmetine devam etmektedir.

Grup, Santefor Sağlık Ürünleri A.Ş. ile Ekim 2020’de sağlık sektörüne yeni bir adım atmıştır.

Uluslararası bir marka olarak sağlık alanında yeni nesil teknolojilerle, yeni nesil ürünler ile Türkiye'nin ilk multivitamin, mineraller, sebze, meyve ve bitki ekstreleri içeren besin takviyesini üretmektedir.

Pasha Group uluslararası deneyime sahip profesyonelleri istihdam ederek faaliyet gösterdiği her sektörde lider olmayı ilke edinmiş, en yüksek müşteri hizmetini iş sloganı haline getirmiş köklü bir kuruluştur.

img-6553.jpeg

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum