Kollar sıvandı! Konyaspor'da gözler transfere çevrildi

Kollar sıvandı! Konyaspor'da gözler transfere çevrildi
Bu sezon transferde çok fazla hata yapan ve oyuncuların birçoğundan verim alamayan Konyaspor nokta atışı yaparak yeni sezon öncesi camiaya umut vermek amacında

Konyaspor’da teknik heyet ve yönetim kurulu bayramda verilen kısa bir molanın ardından transfer çalışmalarına başladı. FİFA’daki 6 dosyayı birden kapatıp transfer yasağını kaldıran ve akabinde savunma oyuncusu Josip Calusic’i renklerine bağlayan Yeşil-beyazlılar, teknik heyetin belirlemiş olduğu mevkilere takviye yapmak için kolları yeniden sıvadı.

HARCAMA LİMİTİ 18 MİLYON EURO

Türkiye Futbol Federasyonu, Konyaspor’a yüzde 30 sapma dahil 628 milyon TL harcama limiti belirledi. Yaklaşık 18 milyon euroluk bir bütçe ile sezona başlayacak olan Konyaspor’da yönetim kurulu ilerleyen dönemlerde yeni sıkıntılar yaşamamak ve kısıtlı olan kaynakları verimli kullanmak adına ince eleyip sık dokuyor.

NOKTA TRANSFERLER YAPILACAK

Süper Lig’de bu sezon çok ciddi sıkıntılar yaşayan ve kümede kalmayı Trabzonspor’un son maçta Ankaragücü’nü mağlup etmesiyle başarabilen Konyaspor’da aynı sıkıntıların tekrar yaşanmaması adına da transferde iş sıkı tutuluyor. Bu sezon transferde çok fazla hata yapan ve oyuncuların birçoğundan verim alamayan Konyaspor nokta atışı yaparak yeni sezon öncesi camiaya umut vermek amacında.

Kaynak:Mustafa KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum