Konyaspor başkanı Korkmaz’dan sert açıklama! Kimseyi barındırmam

Konyaspor başkanı Korkmaz’dan sert açıklama! Kimseyi barındırmam
Konyaspor başkanı Ömer Korkmaz, Samsunspor maçı sonrası teknik direktör konusunda çarpıcı ifadeler kullandı. Başkan Korkmaz, “ Kulübe zarar verdiğini gördüğüm andan itibaren kimseyi burada barındırmam” dedi

Konyaspor başkanı Ömer Korkmaz, Samsunspor maçı sonrası teknik direktör konusunda çarpıcı ifadeler kullandı. Başkan Korkmaz, “ Kulübe zarar verdiğini gördüğüm andan itibaren kimseyi burada barındırmam” dedi.

İşte Başkan Korkmaz’ın açıklaması;

Böyle bir algı neden var onu halen bilmiyorum. Ancak başkan ve yönetim teknik direktörle duygusal bağı var… Benim Konyaspor noktasında kimseyle duygusal bağım olmaz. Bu kulübe zarar verdiğini hissettiğim anda hiç kimseyi burada barındıramam. Ama şunu istiyorum; takımımız yeni, hocamız yeni. Kadro planlaması yaparken teknik direktörün isteyeceği oyunculara sizin gücünüz yetmeyeceği kadrolar oluştuğunda işin daha başında çapraz ilişkiler başlayıp maalesef kötü sonuçlar oluyor. Kadro planlamasında bize yardımcı olan bir teknik heyetle tanıştık. Hemen kulübün iç yapısını, mali dengelerini bilen ve takımın ihtiyaçlarını iyi tespit edebilen bir grupla başladık.”

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum