Konyaspor için yeni transfer iddiası; Kapısını çaldı!

Konyaspor için yeni transfer iddiası; Kapısını çaldı!
Yaz transfer döneminde çalışmalarına devam eden TÜMOSAN Konyaspor, Marlos Moreno ve Yunus Mallı transferinden sonra yabancı bir oyuncuyu daha transfer etmek için çalışmalarını sürdürüyor

Yaz transfer döneminde çalışmalarına devam eden TÜMOSAN Konyaspor, Marlos Moreno ve Yunus Mallı transferinden sonra yabancı bir oyuncuyu daha transfer etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

2023-23 sezonu hazırlıkları kapsamında Erzurum’da kampa giren yeşil beyazlılarda transferde yeni bir gelişme daha yaşandı.

Transferde adı Konyaspor’la anılan Galatasaray’ın oyuncusu Olimpiu Morutan için yeni bir iddia gündeme geldi. İstanbul basını, Pendikspor ile birlikte Konyaspor’un da 24 yaşındaki orta saha futbolcusu için Galatasaray’a teklif yapmaya hazırlandığını yazdı.

Öte yandan Konyaspor yönetimi de bu iddiayı yalanlarken oyuncu ve kulübüne herhangi bir girişim olmadığını belirtti.

Ayrıca yönetim, bu iddiaların menajerlerin bir oyunu olduğu Konyaspor’un boşa harcıyacak bir kuruşunun olmadığını ifade etti.

Geride kalan sezonu İtalya Seri B takımlarından Pisa’da geçiren Rumen futbolcu, 36 maçta 6 gol 8 asistlik performans sergiledi.

Ayrıca sarı-kırmzılı takımın oyuncudan 7 ile 8 milyon euro bazında gelir beklediği, Konyaspor için bu transferin zor olduğu öğrenildi.

Yılmaz Çelik-BBN HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum