Konyaspor’da o oyuncu kiralık gidiyor!

Konyaspor’da o oyuncu kiralık gidiyor!

2024-25 sezonuna Kasımpaşa galibiyeti ile başlayan Konyaspor’da kadro yapılanması devam ediyor. Bu doğrultuda Konyaspor yönetimi forvet bölgesindeki Cikalleshi’yi göndermek istiyor. İşte detaylar…

2024-25 sezonuna Kasımpaşa galibiyeti ile başlayan Konyaspor’da kadro yapılanması devam ediyor. Bu doğrultuda Konyaspor yönetimi forvet bölgesindeki Cikalleshi’yi göndermek istiyor.

Yeşil-beyazlı yönetim hem yabancı oyuncu kontenjanında rahatlamak için hem de özellikle forvet bölgesindeki sayıyı düşürmek için çıkan Cikalleshi ile yolları ayırma kararı aldı.

Konyaspor’da 2024-25 sezonunu kadro yapılanması devam ediyor. Yaz transfer döneminin en hareketli kulüplerinden biri olan kadrosunu 12’yi yeni isim dahil eden Konyaspor yönetimi gidecek oyuncular içerisi hummalı bir çalışma yürütüyor.

Son olarak Marlos Moreno ile yollarını ayıran Konyaspor yönetimi bir yabancı futbolcuyu daha göndermek için görüşmeler yapıyor.

BBN Haber Gazetesinin edindiği bilgiye göre; Konyaspor yönetimi, sözleşmesi 1 yıl uzatılan Cikalleshi’yi kiralık olarak göndermeyi planladığı öğrenildi.

Konyaspor formasıyla en çok gol atan yabancı futbolcu ünvanını alan Arnavut golcü yeşil-beyazlı takımda çıktığı 110 maçta 30 gol ve 10 asistlik katkı sağladı.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum