Konyaspor’da tartışılan isim Ali Çamdalı’nın performansı

Konyaspor’da tartışılan isim Ali Çamdalı’nın performansı

Konyaspor’da camianın büyük bir kısmı tarafından istenmeyen adam ilan edilen Ali Çamdalı’nın ilk teknik direktörlük deneyimindeki performansı vasatı aşamadı. Konyaspor, Çamdalı ile 1.18 puan ortalamasıyla yoluna devam ediyor

Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu’nda yoluna 7 maçta topladığı 8 puanla devam eden Konyaspor’da Teknik Direktör Ali Çamdalı tartışmaların odağındaki isim oldu. Son olarak Trabzonspor’a 3-2 yenilen Yeşil-beyazlı ekipte camianın çok büyük bir kesimi genç teknik adama sıcak bakmıyor. Özellikle sosyal medyada Ali Çamdalı aleyhtarı taraftar sayısı hızla artıyor. Konyaspor yönetimi ise Çamdalı ve ekibinin arkasında durarak tepkilere şimdilik göğüs geriyor.
ÇAMDALI’NIN KONYASPOR KARİYERİ
Teknik direktör olarak ilk deneyimini Konyaspor’da yaşayan ve “stajyer” eleştirilerine de maruz kalan Çamdalı, bugüne kadar yeşil-beyazlı ekibin başında 11 maça çıktı. Anadolu Hükümdarı bu maçlarda 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Ali Çamdalı’nı kenarda olduğu bu maçlarda Konyaspor rakip fileleri 14 kez havalandırırken kalesinde 15 gol gördü. Ali Çamdalı yönetimindeki yeşil-beyazlılar, 13 puan topladı. Teknik adamlık kariyerine 1.18’lik puan ortalamasıyla giriş yapan Çamdalı, bu süreçte 2 Samsunspor galibiyeti bir Kasımpaşa galibiyeti aldı.
Taraftarla yıldızı bir türlü barışmayan ve son içi saha maçında istifaya davet edilen Çamdalı, tepkileri anlamsız bulmuş ve ilginç bir mimikle bunu kameralara göstermişti. Konyaspor camiasında istenmeyen adam ilan edilmiş durumda olan Ali Çamdalı, pazar günü iç sahada oynanacak Eyüpspor maçında hem takımı hem de kendi adına önemli bir sınav verecek.

Kaynak:Mustafa KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.