Konyaspor’dan çarpıcı TFF Başkanı Hacıosmanoğlu açıklaması

Konyaspor başkanı Ömer Korkmaz, TFF başkanlığına seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu ve seçimde taraf oldukları Mehmet Büyükekşi ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.
Konyaspor’dan çarpıcı TFF Başkanı Hacıosmanoğlu açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu seçimleriyle ilgili 'Kaybeden tarafta yer aldınız?' şeklindeki sorulan soru üzerine Başkan Korkmaz şöyle dedi:

“Kaybeden tarafta yer aldık, cümlesini doğru bulmuyorum. Herhangi bir aday seçime girebilmesi için 85 delegenin oyunu almak zorunda. Milletvekilimiz Mehmet Baykan da, Mehmet Büyükekşi tarafından divana aday gösterildi. Murat Sancak da İbrahim başkan tarafından aday gösterildi. Mehmet Baykan, divan oylamasını yüzde 75 çoğunluğun oyuyla kazandı. Ama günün sonunda İbrahim başkan kazandı. Burada bizim Kulüpler Birliğinin aldığımız ortak kararda, çoklu bir federasyon seçimi olsundu. Bizim için federasyonda kazanan veya kaybeden diye bir şey yok. Kazanan başkanı tebrik ettik. Kazanan kim bilmiyorum, ama bu olay biraz siyasi tarafa çekiliyormuş gibi; ama kim, kimi destekliyor o bile belli değil. Ben orada 1 kişinin tarafından durabilirim, hemşehrimizin tarafından durdum Mehmet Baykan. Mehmet Baykan hangi tarafın adayı olsaydı divanda her türlü Mehmet Baykan’a oy verecektim.”

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.