Konyaspor'un kadro değerinde ilginç değişiklik!

Konyaspor'un kadro değerinde ilginç değişiklik!

Trendyol Süper Lig'de takımların kadro değerleri güncellendi.

Trendyol Süper Lig'de takımların kadro değerleri güncellendi.

Transfermarkt, Süper Lig'in 2024/25 sezonundaki ilk piyasa değeri güncellemesini gerçekleştirdi. Bu değerlendirmede futbolcuların değerleri yeniden gözden geçirildi. Güncellemede futbolcuların performanslarından ziyade, yaz transfer döneminde aldıkları teklifler, ligin genel kalitesi ve uluslararası müsabakalara katılım gibi unsurlar ön planda tutuldu. Ayrıca, yeni transferlerin piyasa değerleri belirlenirken kulüplerin ödediği bonservis bedelleri ve yapılan sözleşme detayları da dikkate alındı.

Alman istatistik sitesi transfermarkt’ın verilere göre; Süper Lig’de takımların toplam kadro değeri 2.04 milyar Euro oldu.

Süper Lig'in en değerli takımları listesinde, Galatasaray 26 milyon Euro değer kaybetmesine rağmen, 262 milyon Euro kadro değeriyle ligin en değerli takımı olmaya devam ediyor. Fenerbahçe ise 2.5 milyon Euroluk kayıpla 229 milyon euro kadro değeriyle ikinci sırada yer alıyor. Beşiktaş’ın kadro değeri ise 3.67 milyon Euro artışla 139 milyon Euro seviyesine çıktı. Trabzonspor ise Galatasaray’dan sonra en fazla değer kaybı yaşayan takım oldu ve 4.28 milyon Euro kayıpla 105 milyon Euro seviyesine geriledi.

Bu güncellemede Beşiktaş, Başakşehir, Antalyaspor, Göztepe ve Bodrum FK dışında tüm takımların kadro değerlerinde düşüş görüldü.

KONYASPOR 13. SIRADA

Konyaspor, 24 milyon euroluk kadro değeri ile 19 takım arasında 13. sırada kendine yer buldu. Kadro değeri sıralamasında en son sırada ise 18 milyon euro değeri ile Adana Demirspor oldu.

KONYASPOR’UN EN DEĞERLİSİ BAZOER

Konyaspor’un piyasa değeri en yüksek oyuncusu, 3.8 milyon euro ile stoper Bazoer oldu. Hollandalı oyuncuyu 1.8 milyon euro ile Adil Demirbağ takip etti.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.