Konya’ya bir şampiyonluk kupası daha geliyor

Spora ve altyapıya yaptığı desteklerle dikkat çeken Selçuklu Belediyespor, Türkiye Şampiyonu oldu. U16 Futbol takımı finalde Samsun Kadıköyspor’u penaltılarla yenip kupanın sahibi oldu
Konya’ya bir şampiyonluk kupası daha geliyor

Futbolda Konya rüzgarı esmeye devam ediyor. Konya’nın en büyük spor kulübü olan Selçuklu Belediyespor başarısını bir kez daha taçlandırdı ve U16 Futbol Ligi’nde Türkiye Şampiyonu oldu.
U16 Türkiye Şampiyonası’nda şehrimizi temsil eden Selçuklu Belediyespor Kulübü U16 Futbol Takımı yarı finalde İstanbul Dudulluspor'u 2-0 mağlup ederek finale yükselmişti.

whatsapp-image-2024-05-12-at-16-06-41-2.jpeg

Temsilcimiz dün final müsabakasında Samsun Kadıköyspor ile karşı karşıya geldi. Her anı büyük çekişmeye sahne olan maçta rakibi karşısında 2-0 mağlup duruma düşen mavi-beyazlılar, pes etmeyerek müthiş bir geri dönüşe imza attı.

whatsapp-image-2024-05-12-at-16-06-41.jpeg

Peş peşe bulduğu gollerle eşitliği sağlayan temsilcimiz maçı penaltılara taşıdı. Penaltılarda rakibine gol izni vermeyen temsilcimiz 3-0’lık üstünlükle kupanın sahibi oldu.
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da tarihi bir başarıya imza atan sporcuları, antrenörleri ve ailelerini kutladı.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum