Nefesler kesilecek! Konyaspor ölüm kalım maçına çıkıyor

Nefesler kesilecek! Konyaspor ölüm kalım maçına çıkıyor
Süper Lig’de son düdük çalacak. Gözler ise Konya’da oynanacak Konyaspor-Galatasaray maçında. Yarın saat 19.00’da başlayacak maç için nefesler tutulurken tüm Konya “kümede kalma” hedefine odaklandı

Trendyol Süper Lig’de 2023-2024 sezonu sona eriyor. Sezonun son haftası şampiyonluk ve kümede kalma adına büyük mücadelelere sahne olacak. Finallerin finali ise Konya’da oynanacak. Ligde kalma mücadelesi veren ve son haftaya ateş hattında giren temsilcimiz Tümosan Konyaspor yarın saat 19’da Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu’nda lider Galatasaray’ı ağırlayacak.

İKİ TAKIMA DA 1 PUAN LAZIM
Rakip Galatasaray şampiyonluk, Konyaspor ise kümede kalma mücadelesi veriyor. Her iki takıma da hedeflerine ulaşmak için birer puan yetecek. Konya’daki maça odaklanan bir başka takım ise Fenerbahçe olacak. Şampiyonluğa ulaşmak için Konyaspor’dan galibiyet bekleyen sarı-lacivertliler Konya’daki maçı yakından takip ediyor.

GALATASARAY İLE 46.RANDEVU
Konyaspor ile Galatasaray ligde 46. kez birbirine rakip oluyor. İki takım arasında geride kalan 45 maçta sarı-kırmızılılar 32, yeşil-beyazlılar 5 galibiyet aldı, taraflar 8 müsabakada ise eşitliği bozamadı. Galatasaray'ın 86 golüne, Konyaspor 30 golle karşılık verdi. Yeşil-beyazlılar rakibini Konya’da ağırladığı son üç maçı da kazanan taraf oldu.

ÇAMDALI YÖNETİMİNDE MAĞLUBİYET YOK

Ali Çamdalı yönetiminde 3 maça çıkan yeşil-beyazlı ekip, Fenerbahçe ve Kayserispor maçlarından beraberlik, Samsunspor maçından ise galibiyet ile ayrıldı. Söz konusu maçlarda rakip fileleri 5 kez sarsan Konyaspor, kalesinde 2 gol gördü. Konyaspor ligde son haftaya girilirken küme hattının 2 sıra üstünde 41 puan ile 15. sırada bulunuyor.

İDDİANIN FAVORİSİ GALATASARAY
Trendyol Süper Lig'de pazar akşamı düğüm çözülecek ve 2023-24 sezonunun şampiyonu belli olacak. Galatasaray, Konyaspor deplasmanında en az 1 puan alması halinde üst üste ikinci kez şampiyonluğunu ilan edecek. Kritik mücadelenin İddaa oranları da belli oldu. Buna göre Konyaspor'un galibiyetine 6.90, beraberliğe 2.06, Galatasaray'ın galibiyetine ise 1.72 oran verildi.

Kaynak:Mustafa KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum