Konya'daki cinayetin perde arkası aralandı. Şikayetini geri çekmiş

Konya'da, özel ders vermeye giden kadın öğretmen, eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Konya’nın Meram ilçesinde, ayrı yaşadığı eşi Abdullah K. (47) tarafından bıçaklanarak öldürülen öğretmen Ebru K.’nin (45), daha önce ölümle tehdit edildiği ve bu nedenle şikayette bulunduğu ancak daha sonra şikayetinden vazgeçtiği ortaya çıktı.

konya-ogretmen-cift-cinayet.jpg

Olay, dün akşam saat 18.30 sıralarında Havzan Mahallesi’ndeki bir apartmanın önünde meydana geldi. Fen Bilgisi öğretmeni olan Ebru K., bir öğrencisine özel ders vermek için apartmana geldiği sırada, ayrı yaşadığı öğretmen eşi Abdullah K. ile karşılaştı. Çift arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesiyle Abdullah K., Ebru K.’i bıçakladı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan öğretmeni hastaneye kaldırsa da, Ebru K. kurtarılamadı. Şüpheli eş Abdullah K. ise polis tarafından gözaltına alındı.

konya-ogretmen-cinayeti.jpg

Boşanma sürecinde olan çiftin 2 yıllık evli olduğu ve daha önce tehdit gerekçesiyle yapılan şikayetin geri çekildiği öğrenildi. Ebru K.’nin cenazesi bugün Konya’da defnedildi, şüpheli ise adliyeye sevk edildi.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.