Yatırımcılar dikkat! Konyalı firma KKTC'de arsa satacak

Yatırımcılar dikkat! Konyalı firma KKTC'de arsa satacak
Kuzey Kıbrıs'ta 'New Cyprus Lands' projesi resmen başladı. Konya'nın en büyük inşaat firmalarından biri olan Dağ Holding, yeni yapılacak olan projede yatırımcıları arsa sahibi yapacak.

Konya'nın çeyrek asırlık firması Dağ Holding, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde dev bir projeye imza attı. New Cyprus Lands projesi ile devasa bir konut inşasına başlayacak olan Dağ Holding, yatırımcılarını arsa sahibi yapacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Dağ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doğan Dağ, "Kuzey Kıbrıs'ta arsa satışı yapacağız. İhale 25 Mayıs İstanbul da düzenlenecek. İlk ihale bedeli ise 3.9 Milyon TL'den başlıyor. 60 ay vadeli olacak olan satışlarla yatırımcılarımızı arsa sahibi yapacağız. Arsalar müstakil tapulu olacak.

whatsapp-image-2024-05-17-at-10-28-18.jpeg

Dev projenin yüzde 220'sinde inşaat yapılacak. Ayrıca Eylül ayında bitecek 330 konut var. Yap sat üzerinde başladığımız projede KKTC'de yatırımlarımız sürecek. KKTC yatırım ülkesi olma yolunda. Ben keşfedilmemiş mücevher olarak görüyorum. Yılın 11 ayı güneş olan bir ülke. Çok ciddi bir gelişim ve rağbet var. Yatırımcılarımız TL borçlanılacak ama gelirleri döviz şeklinde olacak. Çok heyecanlandığımız ve keyif aldığımız bir proje. Konya'nın bağrından çıkan bir firmanın böylesi önemli bir projede yer alması çok önemli. Hemşehrilerimiz ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını doğru yatırıma yönlendiriyoruz" dedi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum