GNC Özel Organize Sanayi Sitesi'nde yeni imza atıldı

GNC Özel Organize Sanayi Sitesi'nde yeni imza atıldı
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya mitingini Kılıçarslan Kent Meydanı’nda yeni müjdeler verdi.

İŞ DÜNYASINDAN BÜYÜK İLGİ

300'e yakın firmanın üretim çeşitliliğiyle Konya'dan dünyaya açılan pencere olacak GNC Özel Organize Sanayisi'nin aynı zamanda mimari yüzüyle de şehrin markalarından olması adına çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Tamamlandığında Konya'nın en büyük özel organize sanayisi olacak proje iş dünyasından büyük ilgi görüyor..

32f4d77a-a206-4eee-aee4-6b258a61589d.jpg

İMZALAR TÖRENLE ATILDI

Erser Grup, Göymen ve Kavaf Holding konsorsiyumundaki devasa sanayi sitesinin çatı panelleri için de Konya'nın bir başka güçlü firması Mekpan Panel ile sözleşme imzalandı. 250 bin metrekarelik alanı kapsayan işin imza törenine Erser Grup Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Genç, Kavaf Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kavaf ve Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı katıldı.

dfg.jpg

LOKASYONU DİKKAT ÇEKİCİ

Aselsan'ın da konuşlu olduğu Konya'nın en kıymetli lokasyonlarından ve "protokol yolu" olarak da adlandırılan bölgede Konya Teknoloji Endüstri Bölgesi, havaalanı, OSB'ler ve iş dünyasının dünyaya açılmasını kolaylaştıracak TCDD Kayacık Lojistik Merkezi'ne komşu GNC Özel Sanayi Sitesi'nde 16 blokta ve 5 aynı tipte 236 adet sanayi alanı ile 60 adet ticari işyeri olacak.

Kaynak:Veli SÖYLEMEZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.