Narin'in amcasının telefonundan çıkan kan dondurucu detay

Narin'in amcasının telefonundan çıkan kan dondurucu detay
Narin Güran cinayetinde flaş bir gelişme yaşandı. Salim Güran'ın kurtarılan Whatsapp görüşmelerinde Güran'ın 15 yaşındaki işçisi R.A'nın, ""Tamam henüz bende değil, daha ölmemiş" mesajları dikkat çekti.

Diyarbakır Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe mahallesinde geçtiğimiz ay 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran'ın cesedi geçtiğimiz pazar 8 Eylül tarihinde Tavşantepe mahallesine 1,5 kilometre uzaklıkta Eğertutmaz deresinin sığ bir noktasına gömülmüş vaziyette bulundu. Cesedin bulunmasının ardından Nevzat Bahtiyar isimli kişi gözaltına alınmış ve küçük Narin'in cesedini Narin'in amcası Salim Güran'dan 200 bin lira alacağı sözüyle gömmeyi kabul ettiğini itiraf etmişti. Geçtiğimiz günlerde tüm aile üyelerinin içinde olduğu 22 kişi gözaltına alınarak sorgulamaları yapılmıştı.

"Daha ölmemiş"

Narin Güran'ın amcası Salim Güran'ın kayıp Whatsapp görüşmeleri Diyarbakır Savcılığı tarafından ortaya çıkarıldı. Amca Salim Güran'la işçsi olduğu belirtilen R.A'nın arasında geçen görüşme dikkat çekti. Ortaya çıkan tapelerde Amca Salim Güran'ın R.A'ya gönderdiği mesajda "O sondaki köşede bir şeyin düşmüş ha, sana ait bir şey sondaki yamaçta, yamacın köşesi taş." ifadeleri yer alırken, 15 yaşındaki işçinin, "amam henüz bende değil, daha ölmemiş." cevabı dikkat çekti.

Tutuklu bir şekilde yargılanan Salim Güran'a bu kayıtlar sorulduğunda ise " vallahi ben böyle bir şey hatırlamıyorum" şeklinde cevap verdiği aktarıldı.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.