“İdlip’de sıkıntımız hava sahası”

“İdlip’de sıkıntımız hava sahası”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İdlib'de en büyük sıkıntımız hava sahasını kullanamıyor oluşumuzdur. İnşallah yakında buna bir hal çaresi bulacağız. İdlib'de en küçük bir geri adım atmayacak, rejimi belirlediğimiz sınırların dışına çıkartacağız." dedi.

AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum günü milletvekilleri ve izleyiciler tarafından kutlandı. Doğum günü için hazırlanan videonun gösterilmesinin ardından, kutlama için teşekkür eden Erdoğan, duygularını şu sözlerle ifade etti: "Hazırlanan sürpriz, çok kısa da olsa benim için çok duyguluydu. Çocukluk yıllarıma beni götürmesi, bunun yanında da tercih edilen oradaki birkaç anekdot gerçekten çok çok önemliydi. İşte, bu simitti, bu kitaptı, bu suydu..."

"BU ÜLKENİN ANCAK HASMI OLABİLİR"

Erdoğan, "FETÖ'den PKK'ya kadar tüm terör örgütlerini destekleyen, söylediği her sözde ve yaptığı her davranışta 'arkadaşlar' dediği teröristlerin arkalarında duran bir kişi, bu ülkenin ancak hasmı olabilir." ifadelerini kullandı.

"İDLİB'DE EN KÜÇÜK BİR GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ"

İdlib'de yaşanan gelişmeleri de değerlendiren Erdoğan, şunları kaydetti: "Şu anda en büyük sıkıntımız hava sahasını kullanamıyor oluşumuzdur. İnşallah yakında buna da bir hal çaresi bulacağız. İdlib'de en küçük bir geri adım atmayacak, rejimi mutlaka belirlediğimiz sınırların dışına çıkartacak, halkın evlerine dönüşünü sağlayacağız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.