Para dolu çantayı parkta unuttu! Kırmızı bültenle arandığı ortaya çıktı

184 bin TL olan çantanın sahibi, kırmızı bültenle aranan uyuşturucu kaçakçısı çıktı.
Para dolu çantayı parkta unuttu! Kırmızı bültenle arandığı ortaya çıktı

Marmaris Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde engelli kadrosunda çalışan Ali Eren, İçmeler Mahallesi'nde bakım yapmak için parka gitti. Parkta çalışmaya başlayan Ali Eren, bank üzerinde siyah bir çanta buldu. Çantada yüklü miktarda para olduğunu gören Eren, durumu polise bildirdi.

 

400 DOLAR HEDİYE ETTİ

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler içinde, çantada döviz ve TL olarak yaklaşık 184 bin TL olan çantanın sahibine ulaşılmak çin çalışma başlattı. Yapılan inceleme sonucunda çantanın sahibinin Iraklı Miran Othaman (36) olduğu tespit edildi. Othaman'la irtibat kuran ekipler, para dolu çantayı sahibine teslim etti. Othaman, çantayı bulan Ali Eren'e verilmek üzere 400 dolar hediye etti.

 

GERÇEK KİMLİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Othaman'ın yakalanması için çalışma başlatan ekipler, İçmeler Mahallesi'nde bir villada kaldığını tespit etti. Othaman, gece yarısı düzenlenen operasyonla yakalanarak, gözaltına alındı. Yapılan araştırmada Othaman'ın gerçek isminin Rawa Majıd olduğu ve İsveç ve Türk vatandaşı kimliği taşıdığı ortaya çıktı.

 

Majıd'ın kaldığı villada yapılan aramalarda, ruhsatsız 2 tabanca, şarjör ve fişekler ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen Majıd, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.