Konya Şehir Hastanesi, sağlık hizmetlerinde olduğu kadar yemekleriyle de günden güne ün salıyor. Hastanenin yemek listesi arama motorlarında yoğun etkileşim alıyor. Hem yemeklerin isimleri hem de lezzetleriyle beğeni toplayan menüler lezzetli ve doyurucu.
MENÜLERİ İLE BEĞENİ TOPLUYOR
Genelde hastane yemeklerinin çok tercih edilmediği hatta zaman zaman eleştiri aldığı bir ortamda Konya Şehir Hastanesi’nin menüleri takdir topluyor. Hastanenin yemek menülerinde ismi çok fazla duyulmamış ya da toplumun çok az kesimince bilinen lezzetlere de yer veriliyor. Örneğin hastanenin bugünkü menüsünde ana malzemeler mercimek, kol kemiği ve patates olan “Elvankız çorba” var. Yine tatlı olarak revaniye benzetilmesi mümkün olan, bazılarının Rum tatlısı olarak da isimlendirdiği ancak daha çok Kıbrıs tatlısı olarak nam salmış popüler bir tatlı var.

KASIM AYINDA MENÜLER ŞENLENDİ
Konya Şehir Hastanesi’nde dana tandır, piliç roti, kıymalı naneli kabak, Meksika soslu köfte, Bolonez soslu makarna, fırın balık, Mengen oturtma, çardak kebabı, içli köfte, çoban kavurma, tavuk döner ve sac kavurma gibi menüler kasım ayının sofralarını süsleyecek.  
Sağlıkta kalite ve verimlilik standartları ile bilimsel gerçeklere uygun, sürdürülebilir, güvenilir, güler yüzlü sağlık hizmeti sunumuna bağlılık, sağlık teknolojilerinin sunduğu imkanların optimum kullanımını gözetmek gibi misyonla hareket eden Konya Şehir Hastanesi hizmetin her aşamasında hasta ve çalışan memnuniyetini gözeterek örnek bir yaklaşım sergiliyor. Bu sayede sağlık hizmetlerinin etkililiğini ve etkinliğini arttırarak kaliteli, profesyonel hizmet sunmak amaçlanıyor.