AK Parti Konya'da 2 ilçenin belediye başkanı değişiyor mu?

AK Parti Konya'da 2 ilçenin belediye başkanı değişiyor mu?
31 Mart 2024 Yerel Seçim çalışmaları start alırken, Konya'da partiler başkan adaylarını tek tek açıklıyor. Bu kapsamda AK Parti daha Konya'da isimleri açıklamazken gündeme bomba gibi bir iddia düştü.

31 Mart 2024 Yerel Seçim heyecanı başladı. Siyasi partiler seçim çalışmalarını sürdürürken AK Parti belediye başkan adaylarını açıklamak için geri sayıma geçti Gündeme düşen bomba gibi bir iddiaya göre ise Hadim ve Taşkent ilçelerinin belediye başkan adayları değişecek. Henüz kulis bilgisi boyutundaki bu iddiayla ilgili İl ve İlçe Teşkilatlarından bir açıklama yapılmadı.

mehmet-cetiner.jpg
MEHMET ACAR - TAŞKENT

Kulislerde dolaşan iddiaya göre; Taşkent Belediye Başkanı Osman Arı'nın yerine Mehmet Acar ismi öne çıkıyor. Bilindiği üzere Taşkent'te Osman Avcı, Ahmet Köpüklü, Salih Yazıcı, Seyit Karabay ve Ahmet Ali Erduran da aday adaylığı müracaatı yapmıştı.

mehmet-cetiner-hadim.jpg
MEHMET ÇETİNER - HADİM

Diğer iddia ise Hadim için yaşanıyor. Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu'nun yerine ise Mehmet Çetiner'in en kuvvetli isim olarak öne çıkmakta. Hadim için Mustafa Selçuk ve Haydar Singil de aday adayı olmuştu.

Gündeme düşen iddiaların ardından gözler pazar günü açıklanacak isimlere çevrildi. Hadim ve Taşkent dahil diğer başkan adaylarının pazar günü İstanbul'daki törende açıklanması bekleniyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum