Bu çalışma Konya'dan Bakü'ye yol olur

Tüm mahallelerde topyekun kalkınma hamlesini başarıyla uygulayan Konya Büyükşehir Belediyesi, "Konya Modeli Belediyecilik" kapsamında büyük bir altyapı çalışması başarısına imza attı
Bu çalışma Konya'dan Bakü'ye yol olur

Konya Büyükşehir Belediyesi 31 ilçede altyapı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 2018 yılından bu yana Büyükşehir Belediyesi tarafından tam 2000 kilometre mahalle yolu yapıldı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımı tamamlanan mahalle yollarının toplamda 2000 kilometreyi bulduğuna işaret ederek, "Yani Konya'dan Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye kadar uzanan bir yol kadar yol çalışması ile mahallelerimizi ihya etmeye devam ediyoruz" dedi.
Yeni büyükşehir yasasını en iyi uygulayan kentlerden birisi olan Konya, yüzölçümü olarak Türkiye'nin en büyük ili olmasına rağmen tüm ilçelerde, tüm mahallelerde topyekûn kalkınma hamlesini başarıyla uyguluyor. "Konya Modeli Belediyecilik" slagonuyla Türkiye'ye örnek çalışmalara imza atan Konya Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç olan alt ve üst yapı çalışmalarını mahallelere kazandırmaya devam edecek.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum