Feci kazada ölen 4 kişi Konya'da toprağa verildi

Mersin'deki feci kazada hayatını kaybeden Çağlayan ailesinin 4 ferdi Konya'daki Yazır Mezarlığı'nda toprağa verildi
Feci kazada ölen 4 kişi Konya'da toprağa verildi

Mersin’in Erdemli ilçesinde çöp kamyonu ile kamyonetin çarpışması sonucu 4 kişi ölüp, 2 kişi yaralanırken yaşamını yitiren Konyalı Çağlayan ailesinin fertleri Yazır Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cahit Çağlayan (78), Zahide Çağlayan (79), Özlem Çağlayan (52) ve Aysel Çağlayan (44) öğle namazının ardından Yazır Mezarlığı'nda alınan helallikle son yolculuklarına uğurlandı.

Kaza, Mersin-Antalya D-400 karayolu Erdemli Orman İşletme Müdürlüğü önündeki kavşakta meydana gelmişti. Alınan bilgiye göre, Erdemli istikametine seyir halinde olan 33 RS 61 plakalı çöp kamyonu, sağ şeritte bir süre bekledikten sonra kavşaktan dönüş yapmak için hareket eden 42 AFP 16 plakalı kamyonete çarptı.

whatsapp-image-2023-09-17-at-15-14-03.jpeg

Sürüklenen kamyonette bulunan 4 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Çöp kamyonunun sürücüsü ile kamyonette bulunan 1 kişi kazadan yaralı kurtuldu. Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan kazanın görüntülerine sağ şeritte yol kenarında bekleyen kamyonetin bir den hareket etmesiyle, çöp kamyonunun önüne çıkması ve kazanın olma anı yansıdı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.