Karatay Belediyesi üniversite kazananlara kaç TL verecek?

Karatay Belediyesinin bu sene YKS’de başarı göstererek üniversiteye kayıt yaptıracak öğrencilere vereceği destek miktarı belli oldu
Karatay Belediyesi üniversite kazananlara kaç TL verecek?

Karatay Belediyesi, gençlerin ve öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’nın daha önce müjdesini verdiği destek paketi kapsamında YKS’de başarılı olarak üniversiteye kayıt yaptıran öğrencilere maddi destek verilecek.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, öğrencilere 1500 TL maddi desteklerinin olacağına dikkat çekerek, “Üniversiteye ilk kez kayıt heyecanı yaşayan Karataylı genç arkadaşlarım, bu duyurum sizler için. Son olarak YKS döneminde sınav ücreti desteğimiz olmuştu. Şimdi de üniversiteye ilk adımınızda yanınızda olmak istedik. 4 Eylül’den itibaren ‘Yanıbaşımda Karatay’ mobil uygulamamızın online işlemler bölümünden başvurularınızı yapabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

f4t5uogwkaewzph.jpg

SELÇUKLU 4 BİN TL VERECEK

Öte yandan Selçuklu Belediyesi de öğrencilere destek paketi açıklamıştı. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Siz değerli gençlerimizden; Selçuklu’da ikamet eden Selçuk Üniversitesi ve Konya Teknik Üniversitesinde eğitim gören lisans ve önlisans öğrencilerimize 4000 lira, üniversiteyi ilk defa kazanan ve Selçuklu’da ikamet eden lisans ve önlisans öğrencilerimize 2500 lira, Selçuklu’da ikamet eden lise öğrencilerimize ise üniversiteye giriş sınavına hazırlıkta katkı için 1500 lira olarak eğitim desteği vereceğiz. Tüm öğrencilerimize hayırlı olsun ” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum