Konya Kızılay Hastanesi'nde neler değişti?

Konya Kızılay Hastanesi'nde neler değişti?
Sağlık hizmeti yelpazesini genişleterek kaliteden ve tıbbi etik ilkelerden ayrılmadan Konya’ya şifa dağıtmaya devam edeceklerini vurgulayan Kızılay Konya Hastanesi Hastanesi'nde ne gibi değişiklikler yapıldı?

Kızılay Konya Hastanesi Hastane Direktörü Op. Dr. Numan Varol, ameliyathaneden yoğun bakım ünitelerine, hastane temizliğinden iletişime kadar her alanda önemli dokunuşlar yapıldığını vurguladı. Kızılay Konya Hastanesi Hastane Direktörü ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Numan Varol, Konya Kızılay Hastanesi’nin yeni yatırımlarla hastalara daha konforlu hizmet vermeye devam ettiğini açıkladı. Sağlık hizmetlerinin en iyi şekilde verilmesi için ameliyathanenin yenilenmesi, modern ve en üst donanımla sunulmuş yoğun bakım üniteleri ve son teknoloji cihazlar gibi birçok yeniliğe imza atıldığını ifade etti.

kizilay.jpg

BBN Haber’i ağırlayan ve hastanedeki yenilikleri tek tek anlatan Op. Dr. Varol, “Gücünü iyilikten alan ülkemizin en bilinen yardım kuruluşu olan ve dünya çapında da ülkemizin gururu, mazlumların umudu Türk Kızılay Derneğinin bir iştiraki olan 2006 yılında hayırseverlerin katkılarıyla tamamlanıp hizmete açılan Konya Kızılay Hastanesi, hizmete girdiği günden beri güven ve kalitede Konya’nın referans hastanesi olmuş ve halkımızın teveccühünü kazanmıştır” dedi.

img-6555.jpg

AMELİYATHANE YENİLENDİ, YOĞUN BAKIM ÜNİTELERİ KAZANDIRILDI

Hastanedeki yenileme ve modernizasyon çalışmalarına da dikkat çeken Varol, “Halkımızın gösterdiği güvene layık olabilmek, insanımızın hak ettiği sağlık hizmetini verebilmek için son 2 yılda hastanemizde birçok yatırım yapılmış ve akademisyenlerin de yer aldığı daha genç, dinamik aynı zamanında alanında uzman, deneyimli hekimlerin yer aldığı kadrosuyla yeni yüzüne kavuşmuştur.

img-6578.jpg

Son 2 yılda manyetik rezonans (MR) cihazının hastaneye kazandırılması, kalite standartları ve modern tıbbın gerektirdiği günümüz teknoloji ve donanımına uygun olarak ameliyathanenin yenilenmesi, hastanemize modern ve en üst donanımla sunulmuş erişkin ve yeni doğan yoğun bakım ünitelerinin kazandırılması, dijital röntgen cihazı, tomografi cihazının yenilenmesi gibi bir çok ünite ve cihaz yatırımının yanı sıra hastalarımıza daha konforlu hizmet vermek için lobi alanı yenilenmesi, hasta odalarının yenilenmesi, hastalarımıza sunduğumuz kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetinin yanı sıra hasta ve refakatçilerinin konforuna yönelik sunduğumuz otelcilik hizmetlerinin de üst seviyeye çıkarılması gibi birçok yatırım ve yeniliğe imza atılmıştır” diye konuştu.

img-6588.jpg

KIZILAY KONYA HASTANESİ’NDEKİ YATIRIMLAR SÜRECEK

Sağlık hizmetleri yelpazesini genişletmek adına mesailerine devam ereceklerinin de altını çizen Kızılay Konya Hastanesi Hastane Direktörü Op. Dr. Numan Varol, sözlerini şöyle tamamladı: “Yenilenen yüzüyle tüm branşlarda hizmet veren, kazancını iyilik için kullanan, Kızılay Sağlık Grubu’nun Konya’daki temsilcisi olan Konya Kızılay Hastanesi halkımızdan aldığı destekle yatırımlara devam edecek, sağlık hizmeti yelpazesini genişleterek kaliteden ve tıbbi etik ilkelerden ayrılmadan Türk Kızılay Sağlık Grubunun misyon ve vizyonuna uygun olarak halkımıza hizmet etmeye devam edecektir.”

img-6548.jpg

img-6604.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum