Konya ucuz ekmek yesin diye 52 milyon liralık yatırım

Konya’nın en çok şikayet edilen “ekmekte kalite” ve fiyat sorununun çözümü için kolları sıvayan Konya Büyükşehir Belediyesi; Karatay’daki 6 bin metrekarelik modern fabrikasında ekmek üretimini gerçekleştiriyor.
Konya ucuz ekmek yesin diye 52 milyon liralık yatırım

Konya Büyükşehir Belediyesi, “Konya Modeli Belediyecilik” çalışmaları kapsamında Konya’ya son teknoloji ekmek fırını kazandırdı. Adliye yakınlarındaki konuşla devasa fabrikada bir taraftan ekmek üretimi diğer yandan da satış büfelerinin üretim ve stoklaması yapılıyor.

whatsapp-image-2023-09-12-at-12-33-09-1.jpeg

Şehrin her tarafına yayılacak satış büfeleri vasıtasıyla Fenni Fırın’da üretilen ucuz ve kaliteli ekmeği vatandaşlarla buluşturacak Büyükşehir Belediyesinin son teknoloji ürünü modern fırınından görüntülere de BBN Haber ulaştı.

whatsapp-image-2023-09-12-at-12-33-09-2.jpeg

Konyalı vatandaşların artan hayat pahalılığı şartlarında kaliteli ekmeğe ekonomik bir şekilde ulaşabilmesi amacıyla 6 bin metrekarelik bir alanda şehrin tarihi simgelerinden “Fenni Fırın” adıyla yeni bir ekmek fabrikası kazandıran Konya Büyükşehir Belediyesi kısmi olarak üretime başlayan fabrikasından çıkan ekmekleri şehrin çeşitli noktalarında oluşturulan satış yerlerinde 5 TL’den halka sunuyor. Satış noktalarının belli bir planlama çerçevesinde hızla artırılacağı açıklandı.

whatsapp-image-2023-09-12-at-12-33-10-1.jpeg

Konya Büyükşehir Belediyesi, marka patentli Fenni Fırın vasıtasıyla aynı zamanda piyasada dengeleyici unsur olmak ve oluşturulacak rekabet sayesinde fiyat istikrarının sağlanmasını amaçlıyor. Bununla birlikte Konya’da en çok şikayet edilen “ekmekte kalite” probleminin de tamamen ortadan kaldırılması amaçlanıyor.

whatsapp-image-2023-09-12-at-12-33-10-2.jpeg

whatsapp-image-2023-09-12-at-12-33-10.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum