Konya ve Senegal fuarda buluşacak

Konya ve Senegal dev fuar iş birliğinde buluştu. 31. Uluslararası FIDAK fuarı için geri sayım başladı
Konya ve Senegal fuarda buluşacak

KONİAD Sanayici ve iş İnsanları derneği, Senegal Türkiye Büyükelçisi General Cheikh Gueye’nin KONİAD Genel Başkanı Mustafa Balta'ya resmi daveti üzerine, kısa adı KONİAD olan Konya Sanayici ve İş İnsanları Derneği Ankara Senegal Büyükelçiliğini ziyaret ederek FIDAK fuarı için toplantıda bir araya geldiler. Toplantıya Senegal Türkiye Büyükelçisi General Cheikh Gueye,Senegal Ticaret ateşesi, Senegal Ekonomi Danışmanı KONİAD Genel Başkanı Mustafa Balta önderliğinde KONİAD üyeleri katılım sağladı.

whatsapp-image-2023-09-15-at-12-20-31.jpeg

Bu bağlamda Senegal ve Türkiye arasındaki ikili ticaretin güçlendirilmesi maksadı ile KONİAD ve Senegal ticaret insanlarının bir araya gelebilmesini sağlayacak 07-31 Aralık 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan 31. Uluslararası kısa adı FIDAK olan dakar fuarına KONİAD Sanayici ve İş insanları davet edildiler. Ticaret, tüketim işletmeler Bakanlığı himayesinde Senegal Uluslararası Dış ticaret Merkezi (CICES) tarafından düzenlenen FIDAK Batı Afrika’nın her yıl düzenlenen en büyük Ticaret organizasyonu olma özelliği taşıyor.

whatsapp-image-2023-09-15-at-12-20-32.jpeg

FIDAK fuarı her yıl 300.000 den fazla ziyaretçiye ve çeşitli ülkelerden gelen yüzlerce katılımcıya ev sahipliği yapıyor. Toplantı sonrasında Senegal Türkiye Büyükelçisi General Cheikh Gueye, KONİAD genel Başkanı Mustafa Balta’ya ve beraberindeki heyete ziyaretten dolayı çok memnun kaldıklarını, onur duyduklarını ifade ederek teşekkür etti. KONİAD Genel Başkanı Mustafa Balta ise kendilerine yapılan bu resmi davetten dolayı onur duyduklarını ifade ederek Konya ihracatında önemli bir adım olan misafir perverlikleri için teşekkür etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.