Konya’da gölge bulan minderi serdi!

Konya’da eyyam-ı bahur sıcakları etkili olmaya devam ederken sıcaklığın pik yapacağının açıklandığı bugün daha sabahın erken saatlerinde herkes gölge bir yer aramaya çıktı
Konya’da gölge bulan minderi serdi!

Konya’da yüksek sıcaklıklar gündelik yaşamı olumsuz etkiliyor. Eyyam-ı Bahur sıcakları olarak da adlandırılan sıcaklar nedeniyle evde oturmak imkansızken uyumak ise hiç kolay değil. Hal böyle olunca da vatandaş çareyi serin ve gölgelik yerlerde arıyor. Kimi ailecek pikniğe giderken kimisi de kent merkezindeki park ve bahçelere hücum etti.

img-4291-copy.jpg

Vatandaşların ilgi gösterdiği alanlardan birisi de Millet Bahçesi oldu. Günün erken saatlerinde Millet Bahçesi’ne akın eden vatandaşlar henüz filiz olan ağaçların gölgesini bile değerlendirip serinlemeye çalıştı.

img-4298-copy.jpg

Haftalık meyve sebze alışverişi için Muhacir Pazarına geldiklerini belirten vatandaşlar sıcak hava nedeniyle parkta serinlemek istediklerini anca ağaçların küçük ve gölgeliklerinin yetersiz olduğu için arzu ettikleri serinliği yakalayamadıklarını ifade ettiler.

img-4300-copy.jpg

Bazı vatandaşlar da sıcak pazar gününün keyfini Millet Bahçesi’ndeki inşaat sahası dışında kalan yeşil alanlar üzerinde yaygı serip kahvaltı yaparak ya da kamp sandalyelerinde kitap okuyarak değerlendirme yoluna gittiler.

img-4302-copy.jpg

img-4308-copy.jpg

img-4312-copy.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.