Konya’da güven, huzur ve ihtişam vadeden kooperatif

Konya’nın yakından tanıdığı üç iş insanı hayata geçirdikleri “Hızlandırılmış Konut Sistemi” kapsamında Halka Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’yi kurdular. Şirketin ilk projesi ise Konya'nın incisi Meram'a yükseliyor
Konya’da güven, huzur ve ihtişam vadeden kooperatif

Konya’da üç girişimci iş insanı kooperatiflerin uzun yıllar bitmeme geleneği ve zihinlerdeki olumsuz algıları yıkabilmek için üç girişimci “Hızlandırılmış Konut Sistemi”ni hayata geçiriyor. Konya’nın yakından tanıdığı bu üç isim Yiğit Türkoğlu Mermer’in Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Türkoğlu, Emsal Hukuk Bürosu’nun sahibi Avukat Selman Uçar ve MMF Mimarlığın sahibi Yasin Maşalı bu doğrultuda Halka Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’yi kurdu.

Bu üç isim tecrübe ve bilgilerini birleştirerek, güven dolu inşaat ve huzur dolu yarınlar için “Geleceğe Değer Katar” sloganıyla faaliyetlerini yürütecek. İnşaat, arsa, arazi ve ticaretten anlayan, alanında uzman kişilerin güçlerini birleştirerek oluşturdukları bir ortaklık yapısı olan Halka Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Türkoğlu, “Ciddi bir yatırım aracı ve alanı olan inşaat sektöründe, insanlara en doğru şekilde para kazandırmak, yurt içi ve yurt dışı yapacağımız projelerimizle birlikte vatandaşlarımızın ve gurbetçilerimizin sermayesini doğru ve helal yönetilmesini sağlamak ve bu amaçlar doğrultusunda insanların güvendiği güçlü bir marka olmak” vizyonuyla hedeflerine kararlı adımlarla yürüyeceklerinin altını çizdi.

kemal-turkoglu.jpg

Halka Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’nin devam eden Halka 1 Projesi hakkında da bilgi veren Türkoğlu, “Projemiz Konya’nın incisi Meram’da yer alsa da, yatırımcılarımız sadece Konya’dan değil. Denizli, Muğla ve İstanbul başta olmak üzere yurt içi ve yurt dışından çok sayıda yatırımcımız var. Üyelerimizi kendimiz belirliyoruz, herhangi bir kura ile üye alımı yapmıyor, ödeyebilir kitleleri bir araya toplayıp projeleri en kısa zamanda bitirecek planlamalar yapıyoruz” diyerek hedeflerini anlatmaya devam etti.

İnşaat sektöründe en kaliteli projeleri hayata geçirebilmek için hedeflerini sürekli olarak güncellediklerini, başarı ve kalite standartlarını ise maksimum seviyede yüksek tuttuklarını belirten Türkoğlu, "Temel Hedefimiz, sürekli müşteri memnuniyeti için kaliteden ödün vermeden projelerimizi verdiğimiz sözler doğrultusunda hızlı ve kusursuz olarak tamamlamaktır” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.