Konya'da parka baltalı saldırı!

Konya’da bir çocuk parkta arkadaşlarıyla oyun oynarken tahterevalliden düşüp kolunu kırdı. Çocuğun babası ise hırsını oyun gruplarından çıkarıp balta ile saldırı düzenledi

Konya’da bir babanın parkta oyun gruplarına yönelik baltalı saldırısı tepki topladı. İddiaya göre Karatay Büyüksinan Mahallesi’nden belediye ait parkta arkadaşlarıyla oyun oynayan bir çocuk ters bir hareket yaparak düştü ve kolunu kırdı. Bu hadise üzerine eline geçirdiği balta ile parkı basan baba; çocuğunun kolunu kıran (!) tahterevalliye diyet ödetti. Balta ile küçük çocukların gözü önünde oyun gruplarını parçalayan şahsın bu öfkeli anları çevredekiler tarafından cep telefonlarıyla böyle görüntülendi.
Vatandaşlar şahsa tepki göstererek kamu malına bile isteye zarar veren bu şahsa derhal adli işlem uygulanması hatta psikolojik muayeneden geçirilmesini talep ettiler.

Öte yandan şahsın aile fertleri ise baltalı eylemin tamamen iyi niyetle yapıldığını daha önce de bazı çocukların düşüp yaralanmasına neden olan tahterevalli yüzünden başka çocukların da zarar görmemesi için bu eylemi yaptığını savunuyorlar. İddiaya göre tahterevalli de dengeyi bozan bir kırık mevcuttu ve bu yüzden çocuklar düşerek zarar görüyordu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum